Email: groundhogswe@gmail.com

måndag 14 november 2016

Vi börjar tröttna på Cilla Benkö, vd för Sveriges Radio. Varför skyddar hon Manuel Knight på bekostnad av public service-bolagets trovärdighet?

Det är inte så att vi saknar färsk information om hur bedragaren Manuel Knight fortfarande är ute och babblar om att ”högprestera under extrema förhållanden”. Vi arbetar både reaktivt och proaktivt, så material saknas inte. Men det stör oss att Cilla Benkö på Sveriges Radio obehindrat kan tuffa vidare, trots att hon vet att bolaget försöker mörka skandalen med att ha låtit Manuel Knight, en amerikansk bedragare vara Sommar-pratare.

Vi återanvänder idag ett bildmaterial vi publicerade redan för ett år sedan, närmare bestämt den 30 november. Artikeln finns här: http://manuelknight.blogspot.se/2015/12/bjorn-rosengren-hade-fel-det-ar-inte.html

Se här hur Sveriges Radio gick in och strök ordet ”psykolog” i hur man presenterade Manuel Knight före och efter att vi påtalade denna felaktighet: (klicka på bilden för bättre läsbarhet): 

imagebam.com

Samtidigt lägger vi här med länk till Sommar-programmet från 2008: http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/369509?programid=2071

Två uppmaningar till våra läsare:
  1. Lyssna på de första 10 minuterna. Det räcker för att höra hur bedragaren Manuel Knight sitter och fantiserar om att ha suttit krigsfånge och om en påhittad kamrat, ”Tim”, som får sin mage uppsprättad av irakiska soldater. Cilla Benkö vet om att detta är lögner som drabbar både Irak och USA som nationer, men hon dementerar inte Manuel Knights uppgifter. Osmakligt av Cilla Benkö att bara sitta tyst.

  2. Titta igenom bilderna som Sveriges Radio tillhandahåller. Se producenten Inga Rexed på bild fullkomligt smälta av att befinna sig i närheten av den hon tror vara en högutbildad akademiker och en US Special Forces-soldat, men som i själva verket är en outbildad parasiterande tölp. Till sista trippelbilden på Manuel Knight erbjuds man kunna få lyssna på ”hiphopp” med pajasen Manuel Knight. Vi har aldrig funnit det bonusmaterialet. Om det är någon som har det sparat, så skulle vi vara tacksamma att få lyssna på det.
Det är möjligt att en del bara glatt betalar till Radiotjänst och gör det utan krav på att Sveriges Radio och SVT skall vara neutrala och sakliga i det som sänds till lyssnare och tittare. Vi anser att både Sveriges Radio -och SVT- uppvisar stora brister vad gäller saklighet. Det är inte acceptabelt, Cilla Benkö!
 

===============================================  
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/