Email: groundhogswe@gmail.com

söndag 13 november 2016

Hej, Anders Wennerberg! Du är inte bara kommundirektör i Östersund, du är dessutom korrupt! Varför gullar du t ex med bedragaren Manuel Knight?

Vi svarar själva: för att Karin Adelsköld, din särbo/sambo och Manuel Knight är kollegor inom den ruttna svenska talarbranschen! En korrupt kommundirektör, Anders Wennerberg, i en lika korrupt kommun, Östersunds, håller alltså på med att promota Manuel Knight, en amerikansk bedragare och allt detta sker medan den lokala journalistkårens representanter bara tittar bort.

I förrgår, den 11 november, skrev vi en artikel om Östersunds kommundirektör Anders Wennerberg. I den ställdes indirekt frågan om kommundirektören var okunnig om att Anne Vågström, HR-chefen i Östersunds kommun, hade gett Manuel Knight mer än en kvarts miljon kronor av medborgarnas pengar. Anne Vågström och hennes lika spendersamma medarbetare, konsulten Lena Ericsson, är båda medvetna om att Manuel Knight är en bedragare, för vi hade gett dem bevis för att han ljugit för kommunen när han påstått sig vara utbildad psykolog. Länk här till vår första artikel om Anders Wennerberg: http://manuelknight.blogspot.se/2016/11/anders-wennerberg-ar-ostersunds.html

Maria Lindholm, journalist på Östersunds-Posten, hade skrivit en artikel om Anders Wennerberg inför installationen av honom som kommundirektör. Vi länkade till den i vår förra artikel om Anders Wennerberg och vi gör det nu än en gång: http://www.op.se/jamtland/ostersund/anders-wennerberg-jag-kommer-aldrig-att-vara-sa-popular-som-nu
 
Maria Lindholm hade i artikeln ställt upp en faktaruta om Anders Wennerberg och det var den som ledde till att en tipsare med viss dansk anknytning (Groundhogs ber att få tacka!) hörde av sig och påpekade att Karin Adelsköld och Manuel Knight arbetar under samma paraply, Athenas. Tipsaren har vid flera tillfällen privat mött Manuel Knight irl. Ta här en titt på hur Karin Adelsköld presenteras av Athenas, en förfärligt ohederlig talarförmedling och som vi många gånger kritiserat:

<Karin Adelsköld är ståuppkomiker, programledare, författare, teknikexpert, bloggare o.s.v. Listan över allt det hon sysslar med kan göras lång. 2011 utsågs hon till ”Årets kvinnliga komiker” och 2012 satte Internetworld henne överst på listan över 62 kreativa personer att hålla koll på i det digitala Sverige.>
Källa: http://www.athenas.se/foerelaesare/karin-adelskold

Ur Athenas presentation av Karin Adelsköld saxar vi också följande stycke (fetningen är vår): ”Efter sina år som journalist och programledare vet hon att en ordentlig research är grunden till ett lyckat jobb” -Jo, det där med research låter ju övertygande (not!). Vad vi särskilt fäster oss vid, det är att Athenas gärna lyfter fram att Karin Adelsköld har ett förflutet inom SVT, ungefär som att det skulle vara en form av kvalitetsgaranti. Vi som noga kartlagt Manuel Knights mellanhavanden med SVT ser det som närmast skrattretande att någon använder 'SVT' som vore det garanti för 100% äkta vara.
Nu vet vi att Anders Wennerberg inte är äkta vara, utan en person som utifrån sin position som kommundirektör håller på med att marknadsföra bedragaren Manuel Knight. Återstår då frågan om kommunens revisorer också sitter med fingrarna i syltburken märkt: ”Östersunds gullegris Manuel Knight”. Vår uppfattning är att Manuel Knight inte är någon gullegris, utan mer en traditionell mansgris. Manuel Knight är iofs mer än så, han är ett aggressivt och smutsigt praktsvin och eftersom Anders Wennerberg kramar detta svin, så smutsas även han, kommundirektören. Grattis!

@Maria Lindholm: Skoj att du beskrev Anders Wennerberg som en ”Facebook-fantom”. Det var det där med Facebook som blev till en nyckel för oss. Så kan det gå.

Fotnot 1: Klicka gärna på etiketten 'Östersund', så kommer alla våra artiklar om den märkliga kommunen upp i en följd. Den som vill läsa mer om hur Athenas och Manuel Knights samarbete i smutsbranschen kan ta en titt på den här artikeln: http://manuelknight.blogspot.se/2015/11/har-norge-en-egen-manuel-knight-kan-det.html

Det skall här sägas att när den artikeln publicerades, så trodde vi att Manuel Knight under första Gulfkriget (Desert Storm) inte ens lämnat Tyskland. Det visade sig vara fel, för han hade varit med, på så sätt att han och hans grupp hade vaktat en gränsövergång. Några stridigheter var han dock inte inblandad i. Pratet om att ha suttit som krigsfånge är bara fantasier, men t ex SVT gick ju på den bluffen..
För den som ytterligare vill fördjupa sig i hur rutten talarbranschen är och där Athenas är en av de värsta, ber vi att få rekommendera denna: http://manuelknight.blogspot.se/2015/12/athenas-talarformedling-ar-verksam-i.html
 
Det går bra att använda etiketten 'Athenas' för sökning efter mer info om detta fifflande, ruttna bolag. Ett bolag där man alltså finner både bedragaren Manuel Knight och Anders Wennerbergs särbo/sambo Karin Adelsköld. Vi känner att vi närmar oss punkten där det inte vore fel att beskriva Anders Wennerberg som inte bara korrupt, utan också som rutten.Vi lär få anledning att återkomma till Östersund fler gånger.

Fotnot 2: Vi noterar att SVT nu försöker mörka hur man blivit lurade av Manuel Knight. De SVT-klipp som legat ute på YouTube och som visar när Manuel Knight lurar Petra Mede, Carina Rydberg, Stefan Holm och Per Holknekt, de är nu borttagna. Groundhogs gissar att de klippen förr eller senare kommer att dyka upp igen. Det är många som vill leka katt-och-råtta med SVT..

===============================================  
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/