Email: groundhogswe@gmail.com

söndag 6 november 2016

Erling Emsfors på Högskolan Kristianstad har tokhyllat Manuel Knight och därmed satt dumstrut på både sig själv och på sin arbetsplats. Erling Emsfors kanske blev överraskad av sina känslor?

Groundhogs vet givetvis inte om Erling Emsfors och som är universitetsadjunkt i företagsekonomi vid Högskolan Kristianstad, hyser varma känslor för den amerikanske fullblodsmytomanen Manuel Knight. Vi har dock noggrant studerat vad som skrevs år 2014 i samband med 25-årsjubileumet av Skolledarkonferensen och som hölls på Tylösand. Erling Emsfors utnämnde bedragaren Manuel Knight till ”världskändis”. Kanske kommer Erling Emsfors att få rätt?

Fast då inte på det sätt som Erling Emsfors avsåg. För om Manuel Knight någonsin kommer att uppnå ett världskändisskap, så kommer det inte vara för att han är en sån briljant och kunnig föreläsare (vilket han definitivt inte är!), utan då blir Manuel Knight världskänd för att det var han, den svarte bedragar- och karatebluffaramerikanen, han som under mer än två decennier lurade hela Sverige. 

Här är en skärmdump från HKRs blogg där Erling Emsfors höjer Manuel Knight till skyarna:

imagebam.com

Vår unga grävlingprao fick förra veckan i uppdrag att i våra löst upprättade arkiv söka igenom gammal skåpmat rörande Manuel Knight som vi inte ännu inte hunnit gå igenom. Pärmar togs ur hyllor, ljudfiler avlyssnades, YouTube-klipp betittades och mitt bland allt detta bedrägerimaterial hittade hon moderaten Erling Emsfors, Högskolan Kristianstad. Nu påstår vi inte att Erling Emsfors är en bedragare bara för att han företräder (M), men han är tveklöst en rätt så naiv människa. Han har bländats av Manuel Knight. Erling Emsfors har förutom den naivitet som naturen begåvat honom med, dessutom ett strutsigt tänkande: han tror sig undvika besvärligheter genom att låtsas som att de inte finns. Men att stoppa huvudet i sanden hjälper vare sig Erling Emsfors eller för den delen Cilla Benkö eller Hanna Stjärne, vd för Sveriges Radio resp SVT. De båda damerna fick för övrigt till sin ära en kulturell artikel på vår blogg: http://manuelknight.blogspot.se/2016/08/hej-kulturvanner-och-hej-cilla-benko.html

I måndags fick Erling Emsfors och Högskolan Kristianstads andra kontaktpersoner, Sofie Hardö, Pia Thornberg, Susanne Bondesson och Camilla Kjellsson, var sitt mejl från vår prao. Det var ställt till Erling Emsfors, men vem helst av damerna kunde förstås ha svarat oss. Ingen av de fem hörde av sig under veckan. Deras val. Vårt drag blir då att med illa dold hånfullhet exponera dem. Detta är vad vår prao skrev till de fem:

Hej, Erling!
Manuel Knight är en världskändis. Han är utbildad psykolog, med ett förflutet inom den amerikanska armén och uppvuxen i ghettot Perry Homes i Atlanta.”
Så skriver du efter Skolledarkonferensen 2014. Här länk: http://www.hkr.se/nyheter/2014/jubilerande-skolledarkonferens-gav-manga-insikter/

Någon ”världskändis” är Manuel Knight inte precis, men han har onekligen potential att kunna få bli det. På ungefär vis som skomakaren Wilhelm Voigt för nästan exakt på dagen för 110 år sedan gjorde något som efteråt skulle komma att göra honom till en världskändis. För det som förenar Manuel Knight med Wilhelm Voigt, det är ju att båda har genomfört historiska bluffar; Voigt i Köpenick i Tyskland medan Manuel Knight agerat mest i Sverige, även om det var just i Tyskland han började med sitt bedrägeri. Manuel Knight är nämligen inte alls någon ”utbildad psykolog”, utan en bedragare! Se nedan en presentationstext vi använder när vi kontaktar folk:

<Vi som skriver till dig är en grupp medborgarjournalister/grävare som har Groundhogs som signatur. Sedan oktober 2015 driver vi bloggen Manuel Knight News och där vi skärskådar hur en amerikansk, tidigare vanlig pansarsoldat, Manuel Knight, här i Sverige har lyckats dupera i princip hela nationen om att vara en US Special Forces-soldat med topphemliga uppdrag, ha varit deltagande i flera krig, ha suttit krigsfånge underDesert Storm m fl liknande, men helt oriktiga uppgifter. Han har vidare sedan år 2007 påstått sig vara utbildad psykolog, men visade sig vid vår kontroll hos Socialstyrelsen vara en bedragare, en som parasiterar på den skyddade yrkestiteln psykolog. I december 2015 förbjöd Socialstyrelsen uttryckligen Manuel Knight att använda titeln psykolog, men han har ändå fortsatt att göra så. Mannen är en internationellt verkande svindlare!>

Manuel Knight har lyckats lura i princip hela Sverige. Det kan så småningom komma att göra honom till en ”världskändis”, fast då i negativa termer. Våra påståenden om Manuel Knight är verifierade. Här länk till en artikel som visar att Manuel Knight ljuger när han presenterar sig som en medlem ur US Special Forces: http://manuelknight.blogspot.se/2015/11/har-ar-beviset-for-att-manuel-knights.html
Här länk till en artikel som visar att Manuel Knight ljuger när han hävdar att han skulle vara utbildad psykolog:
http://manuelknight.blogspot.se/2015/12/socialstyrelsen-vill-inte-veta-av.html

I vår blogg kan du ta del av bevis på att Manuel Knight lurat massa kommuner och även Polisen, Åklagarmyndigheten, Domstolsverket, Försvarsmakten, Kronofogdemyndigheten m fl myndigheter, så det är inte bara du och Högskolan Kristianstad som blivit bländade, charmade och lurade. Det som i sammanhanget med just Högskolan är litet ironiskt, det är att Manuel Knight inte har en enda högskolepoäng; han har aldrig studerat och enligt vad vi har fått fram, så har han inte ens fullföljt sin High School.
Vi skulle uppskatta om du, som i det här ärendet representerar Högskolan Kristianstad, skulle vilja ge din syn på hur du tycker vi skall göra med det faktum att ni blivit lurade av honom. Tag dig en funderare och kanske ett snack med dem vi satt som mottagare av kopia och återkom under veckan. Att vi arbetar anonymt är en försiktighetsåtgärd vi nödgats vidta, då Manuel Knight inser att vi håller på att avslöja honom och han uppskattar inte vår verksamhet.
Med tack på förhand!

//Groundhogs

År 2014 var det ännu inte allmänt känt att den amerikanska parasitgöken Manuel Knight hade fått Moder Svea till att föda och göda honom, så Erling Emsfors kan ju sägas ha varit i god tro när han tokhyllade Manuel Knight. Men nu, när den lille gossen i form av Manuel Knight News har klätt av den inbillade kejsaren Manuel Knight alla hans obefintliga medaljer, hans fejkade psykologexamen och hans höghets kröningsskrud så att kejsaren står där naken -ja, då har Erling Emsfors ingenting att skylla på. Allt runt Manuel Knight har Groundhogs visat bara vara bluff och fluff. En liten kommentar till vad vi skrev till dem, det borde nog kontaktpersonerna på Högskolan Kristianstad kunnat kosta på sig. Hade de gjort det hade de undvikit att nu bli förlöjligade på en blogg som frekventeras av många läsare med näsa och intresse för den sociala striptease av pajasen Manuel Knight vi sysslar med. Deras val. Deras varumärke.

Högskolan Kristianstad -rofl-

Fotnot: I Högskolans länk om eventet på Tylösand läser man orden ”jubilerande skolledarkonferens”. I texten citeras Erling Emsfors när han säger att Manuel Knight fick ta emot jubel efter sin föreläsning”
Mycket prat om jubel alltså. Vi vill komplettera: Erling Emsfors har visat att han och några hundra till är riktiga jubelåsnor. Tack för det!

===============================================
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/