Email: groundhogswe@gmail.com

onsdag 19 oktober 2016

Minns ni Hartmanns i Danmark? Bemanningsföretaget vars ledning försökte tvinga oss att radera uppgifter. Ledningen för Hartmanns har fortfarande hål i huvudet

För ungefär ett år sedan skrev vi ett antal artiklar som berörde det faktum att Hartmanns i Danmark planerade att som föreläsare använda sig av Manuel Knight, en bedragare -eller 'fup' som man säger på danska. Vi försökte förgäves förklara för Hartmanns att det är irreparabelt varumärkesskadande att använda sig av en internationellt verkande militär bedragare och som dessutom påstår sig vara utbildad psykolog. Det kan leda till permanent damage of brand. Hartmanns som bolag agerar inte klokt.

Vi gråter inte över Hartmanns olyckliga val; vill de genera sig och sina kunder genom att låta en svindlare som Manuel Knight få hålla sina ”föreläsningar” om ledarskap, så är det deras ansvar. Vi har personligen varnat hela ledningen för konglomeratet Hartmanns i Danmark, men istället för att tacka oss för informationen, så uppträdde man arrogant.

Det här handlar om att Hartmanns planerar att vid två tillfällen i november, den 10 och den 17, låta Manuel Knight stå på scen och köra sin show -en show som baseras på att publiken tror att han är en US Special Forces-soldat, en ”elitesoldat” med erfarenheter från flera krig. Manuel Knight är ingen ”elitesoldat”. Manuel Knight är en mytoman som varit ekonomiskt framgångsrik eftersom ingen har kontrollerat hans uppgifter. Vi kontrollerade honom. Därför vet vi att han är en bedragare.


Vi kommer givetvis att än en gång ta kontakt med Thomas Maymann. Han ansvarar för det som kallas för Hartmanns Academy. Så här skrev han han till oss den 26 november 2016:

Dear ”G”
First of all I am the responsible of Hartmanns Academy, so if you intend to contact us again, please write to me.
Please remove all content from your blog/website regarding our Hartmanns Academy, Kim Kristensen and our event.
What you have in concern with Manuel Knight, let that be your personal matter. Not to bring Hartmanns and our speakers into this.
We have talked to Kim Kristensen and Manuel Knight regarding your first mail and we intend to keep our event.
Med venlig hilsen / Best RegardsThomas Maymann
Hartmanns A/S

En otrevlig attityd från en person som borde veta bättre än att försöka dirigera journalistiskt grävarbete. Ingenting av danskt gemyt där. Antingen har Thomas Maymann druckit för mycket eller för lite av den danska ölen.

För de läsare som önskar ta del av hur detta med vår kritik mot Hartmanns började, så lägger vi här en länk: http://manuelknight.blogspot.se/2015/11/vi-hoppas-att-pet-den-danska.html

Genom att klicka på etiketten 'Hartmanns' finner man våra andra artiklar med inriktning på Hartmanns och deras samröre med Manuel Knight. Han har anlitats av dem vid tidigare tillfälle, men ingen på Hartmanns har insett att Manuel Knight är en mytoman. Det är graverande för ett bolag som har devisen 'best man for the job' som ledstjärna. Så socialt pinsamt för Hartmanns, men det har de ännu inte förstått.

Här länk till en färsk pdf från Hartmanns: http://www.hartmanns.dk/content/hartmanns-academy-2016-pdf

Här nedan en bildpåminnelse om Manuel Knight och hans drömmar -och kanske mardrömmar?
imagebam.com


===============================================
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/