Email: groundhogswe@gmail.com

lördag 13 augusti 2016

Nu börjar de ekonomiska tumskruvarna dras åt på Manuel Knight så att han känner av det. Nyligen avpolletterade UIC honom från att medverka som talare. Ser ut att bli en fin höst!

Den 3 juli skrev vi en litet lätt hånfull och raljant artikel om Uppsala Innovation Centre (UIC) och där vi gjorde oss lustiga över att bedragaren Manuel Knight nu hade blivit ”expert på internationella framgångar”. Hans personliga internationella framgångar är inom områdena ”bluff” och ”båg”. Manuel Knight är en internationellt verkande svindlare. Hittills relativt framgångsrik också.


Groundhogs tog kontakt med representanter för både UIC och med Uppsala kommun som är delägare i UIC och vi informerade dem om vad för en sorts person Manuel Knight är. Uppsala kommun hade tidigare anlitat Manuel Knight som föreläsare, men efter vår information, så sattes det stopp för att i fortsättningen anlita honom. Bra där!

Ännu bättre blev vårt humör när vi i veckan från UIC fick bekräftat att man strukit Manuel Knight från programmet för den planerade UIC-dagen den 1 september. Man hade ersatt Manuel Knight med en äkta föreläsare. Dubbelt bra där!

På ett känt skvallerforum hade ärendet med att UIC bokat in Manuel Knight kommit upp i ett inlägg som postades 6 juli och där avslutningen såg ut så här: 

<Att den simple bedragaren dessutom presenteras som ”expert på internationella framgångar” visar att UIC inte gjort sin läxa -mannen är ju en, med stor käft försedd, internationellt verkande svindlare och ingenting annat!>

Glädjande för alla, utom möjligen för den giriga Knight-Erikssonska klanen, postades ett nytt inlägg på samma forum den 11 augusti och då var rubriken så här:

<Heder åt Uppsala Innovation Centre (UIC) som raskt gjorde sig av med bedragaren Manuel Knight!>

Trevligt att kunna sitta i augustikvällen vid de välfyllda kräftfaten och tänka på att det lönar sig att informera om oärlighet och bedrägerier. Folk har till slut börjat lyssna på vad grävlingar har att säga om en ljugande och naken kejsare.

 
=============================================
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/