Email: groundhogswe@gmail.com

torsdag 25 augusti 2016

Hej, Mikael Tofvesson! Du sysslar med bl a psykologisk krigföring. Ja, eller hur Sverige skall kunna skydda sig mot sånt otrevligt. Och sånt där otäckt som desinformation..

Du tillhör den stora skara tjänstemän som av bristande vilja eller arrogans inte svarar oss. Att du skulle lida brist på tid är knappast troligt: du låter dig gärna intervjuas av SR-journalister och som villigt låter dig få bre ut dig om vad Sverige hotas av. Vi vet vad Sverige hotas av. Det är två allvarliga och svårbehandlade åkommor. Naivitet och stupiditet.

Så här skrev vi till dig den 22 augusti:

Hej, Mikael!

Det här, till dig vidarebefordrade, innehåller i texten information om vilka vi är, även om vi inte presenterar oss med namn, utan vi väljer att i nuläget vid vårt grävande vara anonyma. Av det vi skriver till Lars Nicander så framgår att vi
bl a skulle vilja ha hans synpunkter på detta med att FM råkat missa i kontrollen av en utländsk medborgare och därför tecknat avtal med Manuel Knight, en person vi kunnat avslöja vara en internationellt verkande bedragare.

Vi frågar därför dig, du som representerar MSB, vad du har att säga om att detta ärende, där bl a SR och SVT blivit totalt lurade av Manuel Knight, helt förbigås med tystnad. Varken SR eller SVT har vidtagit några som helst tillrätta- eller klarläggande åtgärder, utan istället mörkar man och plockar i tysthet bort material från sina resp hemsidor. Vi har skärmdumpar som bevisar detta!

Vad tycker du bör göras för att inte det här skall ytterligare eskalera? Vi som gräver är inga samhällsomstörtare, utan vi vill tvärtom värna tryggheten i Sverige och att nationens relationer med t ex främmande makt inte äventyras. Manuel Knight har ju fått sitta och ljuga om att hemliga USA-förband opererar inom Europa med bl a psykologisk krigföring och gisslanbefriande och detta utan att regeringar i berörda länder officiellt skulle känna till något om denna sortens verksamhet. Vi upprepar: Det är alltså Sveriges Radio som spridit detta!

Det skulle varmt uppskattas om vi kunde få en kommentar från dig och vi tackar därför på förhand!

Med varma hälsningar!

//Groundhogs

Längst ned hade vi klistrat in brevet vi den 31 juli skickade till Lars Nicander och som finns publicerat i denna artikel: http://manuelknight.blogspot.se/2016/08/idag-aterkommer-lars-nicander.html

Du har inte svarat oss, Mikael. Är det ditt sätt att bedriva ”psykologisk krigföring” mot oss Groundhogs? Bara för att vi har börjat demonstrera för omvärlden att journalisterna på SR och SVT inte går att lita på?

Fotnot: Det finns de som hävdar att MSB är som ett myndigheternas svarta hål i och med att den suger in alla de misslyckade utredarna och handläggarna som annars inte hade kunnat beredas statlig försörjning. Det är Myndighets-Sveriges egna skyddade verkstad. Det är ett närmast övertydligt exempel på hur Parkinsons lag fungerar irl i Sverige.



===============================================
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/