Email: groundhogswe@gmail.com

söndag 31 juli 2016

”Säpo varnar för spioneri från främmande makter” -så skriver Sveriges Radio. Samma Sveriges Radio har under femton års tid erbjudit Manuel Knight att vid oräkneliga tillfällen få desinformera Sveriges befolkning. Vi undrar varför?

Tidningen Filter tar i sitt aug/sept-nummer upp ”den svenska propagandan som gör dig rädd för ryssen”. I en granskande artikel med rubriken Den svenska trollfabriken görs en berömvärd insats för att ge läsaren en historisk tillbakablick om hur svensk media, inkluderande SR och SVT, låtit sig bli megafoner för hur Försvarsmakten vill att hot i vår omgivning av gemene man skall uppfattas.

Underrubriken är: Regeringen, Försvarsmakten, Säkerhetspolisen och journalistkåren ägnar stor uppmärksamhet åt problemet med rysk propaganda och desinformation. Men hur beter de sig egentligen själva?

De beter sig inte balanserat och inte heller föredömligt -så kan artikeln sammanfattas. Det är propagandan som vapen man skärskådar och det är spännande läsning. Särskilt spännande för oss Groundhogs som sedan snart ett år har med exemplet Manuel Knight, kunnat följa hur även undertryckande av information blir till desinformation. Att svenska journalister väljer att inte skriva en enda rad om att Manuel Knight, med benägen hjälp av SR och SVT, har ljugit sig in i varenda liten stuga i Sverige och fått hålla ”föreläsningar” inför samtliga partier i den då sittande Alliansregeringen, det bör inte svenska folket få veta? Att Manuel Knight, en amerikansk militär bedragare, utan minsta kontroll(!) anlitas av Försvarsmakten att utbilda svenska officerare och arvoderas med mer än 50 tusen kronor för att stå och ljuga, det bör inte svenska folket få veta? Att Polisen, Åklagarmyndigheten och Domstolsverket dessa i tur och ordning hyrt in Manuel Knight att utbilda personal verksam inom dessa myndigheter, det bör inte svenska folket få veta? En slipad bedragare som Manuel Knight har mot sina högt satta arvoden, på oklart vis och med oklart syfte utbildat tjänstemän inom Sveriges rättsvårdande myndigheter i hur man skall ”högprestera under extrema förhållanden”, men ingen journalist reagerar över detta. Vi undrar varför.

Vår grävargrupp har landat i att tro att orsaken till den absoluta tystnaden inom den svenska journalistkåren gällande 'Ärendet Manuel Knight' måste bero på att man inser att till och med några av de allra största namnen inom den svenska journalistkåren och flera hyllade programledare har låtit sig luras och charmas av honom och nu tycker man inom kåren att det är försent. För det är den svenska artigheten i att inte ifrågasätta en svart man, som Manuel Knight under två decennier har utnyttjat och nu kan alla se konsekvenserna: Han har lurat hela Sverige och han har lurat till sig miljoner kronor -årligen! Den svenska journalistkåren säger sig inte vilja spela SD i händerna och med det som en sorts lam ursäkt, så väljer man att titta bort även om Manuel Knights mångåriga bedrägerier nu genom vår försorg är avslöjade. Ett påpekande kan här vara på sin plats: Den som i vår blogg letar efter rasistiskt färgat material, som att vi skulle attackera Manuel Knight pga hans hudfärg, den letar förgäves. Men samme den har då läst igenom de nära 200 artiklar vi skrivit, artiklar som bortom allt rimligt tvivel visar att Manuel Knight är en internationellt verkande svindlare och att han hela tiden haft god hjälp med bedrägeriuppläggen av sin fru Anne Knight f Eriksson plus naturligtvis den okritiska svenska journalistkåren. En journalistkår som under resans gång satt bländade och gapande över allt de fick höra från denne de trodde vara en elitsoldat från US Special Forces, men som bara är en stor bluff.

Vi har varit i kontakt med USA-baserade organisationer som jagar amerikanska militära bedragare, och en av dessa organisationer, TAH, hjälpte oss att i oktober avslöja honom. Manuel Knight är numera internationellt avslöjad och så är även SR:s naiva programledare som lät honom få ljuga om sig och sitt liv. 

Länk som visar den internationella uthängningen: http://thisainthell.us/blog/?p=62177
 
Det finns dock ingen 'military poser' som i omfattning är ens i närheten av Manuel Knight.

Lars Nicander är forskningschef på Försvarshögskolan och det är han som kommer till tals i SR-inslaget vi citerar i vår rubrik. Skulle vara intressant att få hans kommentar till hur han ser på vår teori om 'kaserngårdssyndromet', dvs att eftersom Försvarsmakten trodde att SR och SVT hade kollat Manuel Knights story, så lät man honom bli lärare/föreläsare på Markstridsskolan i Skövde. Lars Nicander är orolig för att okontrollerat folk skall arbeta som lokalvårdare och kanske hitta hemliga dokument i papperskorgar på t ex Försvarsstaben. Men att öppna hela MSS i Skövde för en amerikansk militär bedragare, det gick fint? För att man inom Försvaret litade på att SR/SVT-folk som Anja Thorkelsson, Bibi Rödöö, Stina Lundberg Dabrowski -att de hade kontrollerat Manuel Knight?

 Det finns de som har svårt att tro oss när vi hävdar att FM är så naiva och blåögda så att man går på Manuel Knigths bluffar om alla krig och alla dessa gisslan han påstår sig ha befriat.

imagebam.com

imagebam.com
Men här ser ni nu allihop! Groundhogs har aldrig lämnat en felaktig uppgift och vi har täckning för vad vi påstår här på bloggen. Allt kan vi styrka! MK lurade det svenska försvaret. Alltmedan MUST-folket satt och lekte med sina iPhones eller någonting annat.

Ja, så gick det faktiskt till när bedragaren Manuel Knight kom att som föreläsare bli anlitad av Försvarsmakten. Detta vet Groundhogs.



=============================================
Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/