Email: groundhogswe@gmail.com

fredag 8 april 2016

Snälla Günther Mårder! Kan du inte hjälpa Thomas Byström, din regionansvarige i Västernorrland, att ta sitt förnuft tillfånga?

Nu är det bara två veckor kvar tills det är tänkt att Manuel Knight och Lasse ”Brandmannen” Gustavson tillsammans skall stå på scen i Sundsvall och det i regi av talarmäklaren FMA från Härnösand. Din regionansvarige Thomas Byström vet om att både Manuel Knight och FMA är ohederliga, så varför rekommenderar han era medlemmar i organisationen Företagarna att bli lurade?

Alla skall veta att vi har ett stort tålamod och att vi under en lång tid via mail har försökt få Thomas Byström att agera förnuftigt. Vi har gett honom fullständigt övertygande bevisning för att både Manuel Knight och FMA under lång tid har betett sig bedrägligt, men han är som en fundamentalist och därför biter inte sakliga argument på honom. Istället tjurar han och kräver att vi skall revidera tidigare inlägg där vi varit litet syrliga mot honom, Günther Mårder och intresseorganisationen Företagarna. Här länk till ett av våra inlägg och som berör Thomas Byström och FMA: http://manuelknight.blogspot.com/2016/03/gunther-marder-ar-vd-for-foretagarna.html

Vi har varit lyssnande och kommit med ett generöst erbjudande till Thomas Byström, innebärande att om han lämnar ut det alldeles speciella smutskastningsmaterial han har fått av Camilla Heed på Manuel Knight Academy, hon som går i Manuel Knights ledband, så skulle vi vara mycket tillmötesgående gentemot Thomas Byström och Företagarna. Men se, det ville inte Thomas Byström vara oss behjälplig med och det gör att vi ser det som att han istället väljer att skydda Manuel Knight och hans springflicka Camilla Heed. Därför denna dagens artikel. Så blir det.

@Günther Mårder: Det är inte vårt fel att din regionansvarige väljer att skydda Manuel Knight, hans anställda Camilla Heed och Manuel Knight Academy istället för att vårda det goda varumärke som tidigare har kännetecknat Företagarna som organisation.

Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/