Email: groundhogswe@gmail.com

tisdag 5 april 2016

Mona Modin Tjulin är en (S)-politiker i Östersund som inte tyckte kommunen hade råd med isbanor till barnen och ungdomarna, men som inte protesterade när tjänstemännen gav bedragaren Manuel Knight mer än en kvarts miljon för fyra timmars BS på scen!

Man har svårt att tro att detta är sant, men Mona Modin Tjulin tyckte verkligen att det var alldeles för mycket pengar att lägga 150 000 för att spola tio isbanor, men helt ok att ge en bedragare från Hovås närmare 65 000 kronor i timmen för att snacka sk*t under fyra timmar. Den kommunen har allvarliga problem!

Den 20 oktober skrev vi litet om Mona Modin Tjulin. Det var en artikel där vi hårt kritiserade Östersunds kommun för att man ansåg sig ha råd att lägga 260 miljoner på en arena, men inte ha råd att ge medborgarna isar att åka på. Länk här: http://manuelknight.blogspot.se/2015/10/skandalen-i-ostersund.html

Det är ingen tvekan om att Östersund är en skandalkommun och sådana finns det tyvärr litet varstans i Sverige, men det som gör att Östersund skiljer ut sig, det är att man medvetet har försökt hindra oss i vårt grävarbete. Håkan Lundqvist, bitr kommunikationschef, tyckte inte att medborgarna skulle få veta att Lena Ericsson, HR-konsult och Anne Vågström, HR-chef, hade gett bedragaren Manuel Knight över en kvarts miljon av medborgarnas pengar, så han lyckades få vårt facebook-konto stängt. Ett riktigt svinigt beteende, särskilt med tanke på att vederbörande skall syssla med kommunikation. Länk här om de tre tjänstemännen plus bitr kommundirektören Unto Järvirova, ökänd från teve-programmet Uppdrag Granskning: http://manuelknight.blogspot.se/2016/01/ostersunds-kommun-borjar-nu-idag-ett.html

Mona Modin Tjulin skriver på sin facebook, att bland de viktigaste ämnena hon som politiker brinner för, är det bl a försvars- och utbildningsfrågor. Synd att hon då inte intresserade sig för Manuel Knights militära bedrägerier och hans obefintliga utbildning till psykolog. Varför reagerade inte Mona Modin Tjulin?
Sedan en tid tillbaka för vi en dialog med Polisen i Östersund. Låt oss hoppas att de ser vad som har hänt när det gäller Manuel Knight och vilka som bär ansvaret för hur Manuel Knight belönades med 260 000 + moms för att i oktober stå och ljuga under de s k Medarbetardagarna. Låt oss hoppas att Polisen också ser hur svekfullt och smutsigt de fyra tjänstemännen har betett sig och då menar vi inte i första hand oss själva, utan mot kommunens medborgare. Låt de fyra sitta fastkedjade på torget, så att den som vill kan gå fram och spotta på dem. Det är vad de förtjänar!

Fotnot: För dem som inte är bekanta med alla de förkortningar som förekommer nuförtiden, så kan vi berätta att 'BS' står för 'Bull Shit' -motsvaras på svenska alltså av 'skitsnack'. För om det är något som Manuel Knight under sina mer än två decennier i Sverige har ägnat sig åt, så är det i huvudsak lurendrejerier och en väldig massa skitsnackande!

Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/