Email: groundhogswe@gmail.com

torsdag 14 april 2016

Camilla Heed. Du som aktivt arbetar med att som en lågbudget-telefonförsäljerska kränga din husse, bedragaren Manuel Knight, till kommuner och företag, vi har en fråga till dig: Skäms du inte?

Eller är det som vi tror? Vi tror att du, sedan du dragits in i girighetsspiralen och i den sektliknande verksamhet som Manuel Knight Academy utgör, så har du slutat tänka rationellt, utan tänker bara på pengar. Och om du någonsin haft ett samvete, så lär det idag vara helt bortblåst. Hade du ett samvete, Camilla?

Vi lämnar här Camilla Heed, för något svar på våra två frågor lär vi inte få från henne, utan istället skall vi ägna oss åt litet spekulation och berättande om vad det där är för en sekreterare/kanslist och som sedan år 2007 arbetar åt bedragaren Manuel Knight.

Camilla Heeds linkedin är sorgligt tomt på annat innehåll än att hon varit springflicka åt sin boss, Manuel Knight. Det är klart att vi har kartlagt henne och vi har lyssnat på skvaller om henne och vi har definitivt kapacitet att gräva upp gammal sk*t om Camilla Heed, men eftersom hon inte är vår main target, så lämnar vi smutsskvaller kring henne därhän. Det kan vänta. Vi också.

Vi har roat oss med att titta litet på fackförbundet Unionen skriver om vad som positivt kan påverka en sekreterares lön och vi fann bl a dessa faktorer:

¤Dina kunskaper och erfarenheter är efterfrågade

¤Du har erfarenhet av arbetsuppgifterna

¤Du har också andra kunskaper och erfarenheter av betydelse för arbetet

¤Du är flexibel

¤Du vill utvecklas

¤Du kan visa bra arbetsresultat

¤Du har många olika arbetsuppgifter (mångsidighet)

-men det som inte fördes fram som en positiv egenskap, det var sådant som hänsynslöshet, samvetslöshet, visad förkärlek för att lura människor, men ändå tror vi att det är just dessa egenskaper hos folk anställda av Manuel Knight som gör att lönerna blir höga.

Unionen anger att spannet för sekreterarlöner ligger mellan 24 500 – 31 200 kronor. Medellönen för bokförings- och redovisningsassistenter låg 2013 på 27 400 kr. För gruppen kontorssekreterare och läkarsekreterare låg medellönen 2013 på 25 600 kronor. Det vi finner intressant, det är att Camilla Heeds månadslön ligger på 32 775 kronor när vi har beräknat den utifrån vad hon själv har angett till Skatteverket. Det kan inte uteslutas att det dessutom kan finnas olika former av förmåner som Camilla Heed rimligen borde ha tagit upp, men som hon inte tyckte var så viktigt att behöva redovisa för myndigheten. Men bara det belopp som Camilla Heed har lämnat till Skatteverket är ju en bra bit över vad Unionen har som ”tak”. Inte för att vi tror att Unionen skulle ha invändningar mot att en medlem tjänar över genomsnittet och inte tror vi heller att Unionen skulle komma på tanken att fråga en medlem om h*n sitter och fakturerar kommuner trots att produkten man säljer är en rutten bedragare. Det finns inte i vanligt folks föreställningsvärld att någon sekreterare skulle kunna tänkas göra så, men det görs på Golfbanevägen 50 hos Manuel Knight Academy i Hovås.

Vi vet att Camilla Heed har fakturerat kommuner även efter att hon fått reda på att Manuel Knight är en bedragare och att hon under inga omständigheter kan hävda att hon varit i god tro.

Vi vet också att Camilla Heed har spridit negativt material rörande en av våra tipsare och hon har gjort det på uppdrag av husse Manuel Knight. Syftet har varit att hos omgivningen skapa missaktning inför denna vår uppgiftslämnare. Sånt agerande gör att vi hävdar att Camilla Heed är en mycket stygg liten flicka.

Vi tror att Camilla Heed hos Manuel Knight Academy har ett bonussystem, så att ju fler kunder hon kan ragga upp och teckna kontrakt med, desto högre blir hennes lön.

Vi vet att Camilla Heed sitter och ringer runt till gamla kunder och försöker få dem att än en gång lyssna på vad den amerikanske blåsbälgen Manuel Knight har att förpesta luften med. 

Vi vet att Camilla Heed och Manuel Knight idag är desperata.

Vi vet det!

Vår blogg är under attack från Manuel Knight och hans stab eftersom de känner sig obekväma med att bli avslöjade och om de lyckas stänga denna blogg, så finns det hela tiden en parallellblogg att fortsätta att läsa. Den hittar man här: https://manuelknightnews.wordpress.com/