Email: groundhogswe@gmail.com

måndag 21 mars 2016

Superkommunikation från Nowa Kommunikation? Absolut inte! Företaget agerar inte särskilt lysande och är definitivt ingen Super-Nowa!

Vi har de senaste dagarna ägnat två artiklar åt att titta närmare på hur Nowa Kommunikation vårdar sitt varumärke. Groundhogs anser att man mera van-vårdar än vårdar varumärket, men vi känner ingen sorg för vare sig Nowa Kommunikation eller för Göteborg.

Men vi beklagar de kunder som anlitat Nowa Kommunikation och låtit sig luras av Anders Wallqvist, bolagets VD och som vi presenterat i de förra artiklarna. Anders Wallqvist visade sig inte ens känna till hur inbjudan till fredagens after work med Manuel Knight såg ut, trots att den under tre månader legat ute på nätet. Anders Wallqvist beskriver sig som en citat: ”kommunikationsstrateg”. Vi vill snarare beskriva Anders Wallqvist som en bedragare. Hårda ord från Groundhogs, en grupp från ingenstans, men vi har alltid ordentligt på tassarna när vi pekar ut någon eller något som klandervärd resp klandervärt. Alla bör ha klart för sig att det vi sysslar med inte skall missuppfattas som något anonymt näthat, utan vi pekar på oegentligheter och fiffel begånget av fifflande individer. Som t ex just Anders Wallqvist. På Nowa Kommunikation.

Vi ber våra läsare att titta på de bilder vi lade upp i förrgår. Länk här: http://manuelknight.blogspot.se/2016/03/nowa-kommunikation-vad-ar-det.html

Notera hur Anders Wallqvist & Co hade varit inne och fifflat i presentationen av Manuel Knight. Tag nu en titt på den här bilden och lägg märke till hur Manuel Knight presenteras (klicka för högre upplösning):

imagebam.com

Jämför nu med nedanstående bild som är en skärmdump och som visar hur Nowa Kommunikation presenterade Manuel Knight så sent som 8 dagar innan after work:en (klicka för högre upplösning):

imagebam.com

Notera hur Anders Wallqvist har plockat bort ett parti av texten, för här kan vi läsa att ”Efter att ha arbetat som elitsoldat i amerikanska armén är han..etc” Vi hävdar att den som på det viset går in och ändrar i egenproducerad text och gör detta för att undanhålla lögner man under lång tid serverat sina kunder, den sysslar med bedrägeri, må sen vara att det inte når verkshöjd för att beskrivas som bedrägeri i juridiska termer, men moraliskt är det ett bedrägligt beteende! 

Vi blir litet extra nyfikna på vad Nowa Kommunikation är för ett sorts bolag när man i sin ledning har en fifflande person som Anders Wallqvist. Med vilka företag och med vilka kommuner tecknar Nowa Kommunikation avtal? Nowa Kommunikation visade sig ha glömt att stänga sin bakdörr, så någon raketforskare har bolaget inte anlitat för sin IT-säkerhet, så mycket vet vi nu. Här är ett dokument från Nowa Kommunikation och som vi presenterar för våra läsare (klicka för högre upplösning):

imagebam.com

Med tanke på den DDOS-attack som många tidningar råkade ut för i förrgår kväll, så vill vi understryka att Groundhogs INTE hade med den att göra! Vi tar avstånd från sabotage och det ligger inte i vårt intresse att svensk gammelmedia tystas. Det är ju tvärtom så att vi sedan över ett halvårs tid försöker få svensk media att skriva om skandalen med att Sverige låter en bedragare som Manuel Knight få fortsätta att härja fritt och att landets båda public service-bolag, SVT och Sveriges Radio, inte tvingas ändra i hur man där presenterar honom. Sverige upplåter plats för en amerikansk medborgare att fritt få plundra bl a Åklagarmyndigheten och Polisen och dessutom att på svensk mark få hålla på att baktala USA:s försvarsledning. Bryr sig inte Sverige om att försöka ha goda relationer med USA?

Att vi här skriver som vi gör vad gäller relationen Sverige-USA skall inte på något sätt tolkas som att vi Groundhogs för Mike Czarneckis talan. Han arbetar inte för oss, lika litet som vi arbetar för honom, men som tidigare sagts, så har vi det gemensamma målet att få stopp på Manuel Knight. Mike arbetar självständigt och dirigeras inte på minsta sätt från oss och vice versa. 

Vi kan hur som helst gå i god för att Mike Czarnecki är en äkta US Special Forces och vi kan lika kategoriskt slå fast att Manuel Knight aldrig varit någon elitsoldat, vare sig i US Special Forces eller någon annanstans.