Email: groundhogswe@gmail.com

tisdag 8 mars 2016

Manuel Knight nästlade in sig i makten och förde därmed Alliansen till slakten...

Vi har tidigare skrivit om hur Manuel Knight har nästlat sig in i maktens korridorer och anlitats av inflytelserika organisationer som han kunnat påverka med sitt nätverkande. Men vad ingen kanske tänkt på, det är att Manuel Knights nätverk är inget annat än ett sorts spindelnät som många nu visat sig ha fastnat i. Här nedan kommer vi beskriva hur de fyra partierna som ingick i Alliansen, var och en efter varandra hyrde in och blev lurade av bedragaren Manuel Knight.


Manuel Knight har lurat stora delar av det svenska folkhemmet med sina ljughistorier om att ha varit krigsfånge, tillhört US Special Forces samt påstått sig vara utbildad psykolog. Vad som är anmärkningsvärt är att av de olika riksdagspartierna, var det bara de som ingick i den så kallade Alliansen som hyrde in honom. Vi har verkligen letat, men vi har inte hittat något som indikerar att han blivit anlitad av något av de övriga partierna. Om någon sitter på information som tyder på motsatsen, så tar vi gärna emot sådan information och publicerar en korrigering.

Centerpartiet var först ut med att hyra in Manuel Knight och det skedde år 2011. Man presenterade honom som "föreläsare & leg. psykolog", uppgifter de antagligen hade hämtat från Sinkfield & Co:s hemsida.
Länk: 
https://www3.centerpartiet.se/Documents/Kommunala%20sektionen/Kommundagar%202011/konferensinbjudan_v4_low.pdf

Därefter var det Folkpartiet Liberalerna (idag Liberalerna) som år 2012 lät sig luras av Manuel Knight anföranden. Från det liberala riksmötet 2012 kan man ta del av att Manuel Knight presenteras som "psykologen och före detta elitsoldaten".
Länk: http://www.fpjarfalla.se/bilder-fran-forkonferenserna-pa-liberala-riksmotet-2012/

Öppnandet av riksmötet finns också på YouTube:

800 liberaler var närvarande och så här bloggade en gräsrotsaktivist om riksmötet:
http://liberalaanna.blogspot.com/2012/03/liberalt-riksmote-i-vasteras-inspirerar.html

2013 var det Kristdemokraternas tur att bli lurade av den falske profeten Manuel Knight:
http://wp.kristdemokraterna.se/norrkoping/utbildningshungriga/

Sist ut, år 2014, var det Moderaterna, eller Nya Moderaterna som man bytt namn till, var det dags för dem att få möta Manuel Knight. Vid det mötet träffades Manuel Knight och Fredrik Reinfeldt, Sveriges dåvarande statsminister och det är inte utan att man häpnar!

Länk till Manuel Knight Academy's Facebook:
https://www.facebook.com/ManuelKnightAcademy/photos/a.637556316296326.1073741826.459594827425810/713208685397755/?type=3&theater

imagebam.com

Vi Groundhogs ställer oss frågan var SÄPO fanns när en så lättavslöjad bedragare som Manuel Knight satt och spann sitt spindelnät kring Sveriges statsminister. En amerikansk militär bedragare frotterar sig med Sveriges regeringschef!? Var fanns MUST? Varför sade ingen ifrån? Inte skall det väl krävas en grupp grävlingar för att avslöja bedrägerierna och faran Sverige utsätts för!?

Förresten vet vi att den före detta MUST-officeren Johan Svelander arbetade för Manuel Knight så det kanske är dags för dubbel skämskudde med tanke på MUST:s bristande uppmärksamhet? Inte konstigt om Manuel Knight kan få härja fritt om MUST-chefer hellre jagar kjoltyg, än amerikanska militära bedragare på svenska garnisoner!
Länk: http://www.expressen.se/nyheter/forre-forsvarschefens-sexinvit-till-kollegan/

Socialstyrelsen har uttryckligen förbjudit Manuel Knight att använda titeln psykolog i dennes arbete eller verksamhet. Men i några av dessa sammanhang har han inte bara presenterats som psykolog utan också med det förstärkande ordet legitimerad [psykolog]!

Vi är trötta på att våra skattepengar går till bedragare, vi är trötta på ingen vill ta ansvar för att detta har fått pågå i två decennier och på att det fortfarande pågår!
Att vi tvingas rikta kritik mot Alliansen för att man visat sig vara naiva och lättlurade skall inte tolkas som att vi tar politisk ställning, utan bara att vi reagerar över att en hel regering låtit sig luras. Vi anser att Sverige som nation måste börja ta ansvar för vad som hänt och för det som händer och för det som tyvärr inte händer, d v s att Manuel Knight omgående blir stoppad. Sveriges Radio och SVT måste ta sitt ansvar.

Som slutdel av denna artikel kan vi berätta att vi kommer informera övriga riksdagspartier om hur Alliansen låtit sig luras och skicka dem en gåva, varsitt ex av Blossom Tainton-filmen med Hanna Valdevi och bedragaren Manuel Knight - med tillhörande varningstexter! Socialdemokraterna, Miljöpartiet, Vänsterpartiet och Sverigedemokraterna kommer således att få var sitt exemplar av oss så de kan få
upp ögonen för den här bedragaren. Inte för att hyra in, utan för att istället försöka kasta ut honom ur landet, utlämna honom till USA eller trycka på för att någon skall påbörja en rättslig process mot honom.

DISCLAIMER: Groundhogs är en grupp som tror på sanning och på att rätt skall vara rätt. Inget av ovanstående partier som nämns i texten vare sig rekommenderas eller förkastas av oss som grupp. Vi tycker bara det är intressant att just de fyra i Alliansen är de enda som hyrt in Manuel Knight. Om vi har fel, informera oss då gärna, så kommer vi som vi ovan skrev, att ta upp detta.