Email: groundhogswe@gmail.com

tisdag 1 mars 2016

Karin Aase - ännu en stackars frilansjournalist som utnyttjats hårt och hänsynslöst av Manuel Knight! Är någon förvånad?

”Jag träffar ibland människor som skäms så för sin arbetsplats att de inte ens vill säga var de jobbar, och om det är så dina medarbetare känner så kommer de inte att prestera på topp. För att göra det måste de känna att de är stolta över vad organisationen gör och att de vill vara en del i det.”

Det där citatet i vår ingress är från publikationen Brandsäkert.se Vi misstänker att Lasse ”Brandmannen” Gustavson på ett eller annat sätt kopplat ihop den publikationen med Manuel Knight. Vi litar inte alls på Lasse längre. Nummer 4 för 2015 innehåller en saftig lögnhistoria och det är förstås Manuel Knight som ljuger skribenten Karin Aase full med sin sk*t. Vi skall strax återkomma till citatet, men först här länk till intervjun: http://www.brandsakert.se/2015/0515/r%C3%A4tt-kultur-f%C3%B6der-framg%C3%A5ng

Kolla in vad Manuel Knight säger till Karin Aase efter att han berättat om att vägen framåt i livet för honom som ung, det var att ta värvning i US Army: ”Jag kände ganska snart att jag behövde en större utmaning så jag sökte mig till Special Forces, den delen av armén som tar hand om de svåraste situationerna. Terroristattacker, gisslansituationer, psykologisk krigföring.”

Jaså, du Manuel? Du tog alltså hand om de svåraste situationerna? Du förhindrade terroristattacker?

Det var du som for runt i Europa och befriade folk som satt som gisslan? Det där sista var nog vad Manuel Knight sade till lilla Anne när hon var på besök hos honom i Tyskland och han försvann ut i mörka natten. Kvar i sängen låg lilla Anne undrade när hennes hemlige elitsoldat skulle komma tillbaka. Vi andra vet att han hade [minst] en annan kvinna och som han väntade barn tillsammans med. Se vår artikel: http://manuelknight.blogspot.se/2015/11/alla-barn-har-en-far-men-manuel-knights.html

Ja, så var det det där med psykologisk krigföring och som Manuel Knight påstår sig ha ägnat sig åt. Med psykologisk krigföring menar man normalt att en fiende mentalt försöker destabilisera ett folk. Det är alltså inte en enskild soldat som bedriver psykologisk krigföring, men detta har Manuel Knight inte förstått. Se här Manuel, vad Wikipedia säger om psykologisk krigföring: https://sv.wikipedia.org/wiki/Psykologisk_krigf%C3%B6ring

Visst kan en svart stor soldat verka skrämmande och det är ju det konceptet Manuel Knight har livnärt sig på, men att kalla det psykologisk krigföring, -njae..? Vi Groundhogs blir i alla fall inte skrämda av honom. Alla vet vid det här laget att Manuel Knight bara en en stor pajas som clownat omkring i Sverige med omnejd och låtsas vara dekorerad elitsoldat och utbildad psykolog, när han i själva verket bara är en simpel, men kraftigt överbetald, bedragare. Under två decennier har Manuel Knight ljugit och ljugit och fått nästan hela Sverige att tro på honom och hans von Münchhausen-historier och under den tiden har han och frun Anne Knight f Eriksson, lurat till sig en massa miljoner från bl a aningslösa kommuners olika HR-ansvariga som bländats av hans charm och tjusiga manér. Vi vet inte om vi skall skratta eller gråta åt denna cirkus. 

Vi vill beskriva paret Knight som vår tids Bonnie & Clyde, d v s att vi ser det som att Anne/Bonnie håller vakt och motorn igång, medan Manuel/Clyde störtar in i det svenska samhället och roffar åt sig så mycket han bara kan och det skall alla veta att det är en herrans massa pengar det! Så har de två tillsammans hållit på nu ett antal år och vi gissar att det står några välfyllda koffertar packade i källaren på Golfbanevägen 50 i Hovås, för när Sveriges Bonnie & Clyde inser att Sheriffen är dem i hälarna -ja, då sticker de nog iväg.

Citatet, ja. Det vi funderar över när det gäller vad Manuel Knight där säger, det är om han tänker på hur hans två anställda Camilla Heed och Catharina Jacobsson nu känner sig. De båda vet idag om att deras tidigare så hyllade och populäre chef bara är en föraktlig samhällsparasit som grovt och hänsynslöst utnyttjat Svenskens godtrogenhet och att det hela har skett i samförstånd med och dirigerats av frun Anne Knight f Eriksson. Vi tror att Camilla Heed och Catharina Jacobsson idag skäms över att de medverkat i denna dance diabolique och om de önskar försöka rädda sina själar, så är de välkomna att ta kontakt med oss Groundhogs, för vi tar emot dem med öppna armar. Men för klanen Knight-Eriksson har vi ingenting till övers. Sagt upplysningsvis.

@Karin Aase: Vad tycker du nu om din funktion som språkrör åt en usel bedragare? Vi förstår om det inte var så här du trodde att din artikel skulle sluta, men skäll inte på oss, utan tag kontakt med Manuel Knight och be att få göra en hemma-hos och sedan kan du sälja storyn om hur du fick bedragarparet Knight att gråta sina krokodiltårar sittandes i den skinnsoffa som vi sett här: http://www.direktpress.se/goteborg/Sydvast/KulturNoje/Ett-kraftpaket-fran-staterna-som-gillar-lugnet-i-Hovas/