Email: groundhogswe@gmail.com

söndag 20 mars 2016

Inser inte Nowa Kommunikation, att om vi hade varit i USA, så hade deras omslagspojke och publikmagnet Manuel Knight suttit i fängelse för brottet 'stolen valor'?

För det Manuel Knight under mer än ett decennium i Europa livnärt sig på, d v s att ljuga om att vara US Special Forces och att ha fått utmärkelsen Purple Heart, det hade lett till ett långt och kännbart fängelsestraff och ett riktigt saftigt bötesbelopp! Manuel Knight beter sig svinigt här i Europa, för här befinner han sig utanför USA:s jurisdiktion. Ett militärt avskum det är vad Manuel Knight är!

För låt oss inte glömma att Manuel Knight är en f d militär, dock inte någon elitsoldat, utan bara en vanlig sergeant i ett oglamoröst pansarförband, så det faktum att han har fräckheten att ljuga om att vara en US Special Forces visar hur oanständig han är. Lika oanständig som Manuel Knight, är ledningen för Nowa Kommunikation, för de vet alla om att Manuel Knight är en simpel bedragare som lurat till sig miljoner från företag och kommuner plus statliga verk och myndigheter, genom att naiva och okritiska HR-ansvariga gått på hans bluff-CV och bokat honom som ”inspiratör” och/eller ”föreläsare”. Bedragaren Manuel Knight och Nowa Kommunikation är i en intim tango och snart vet hela Sverige om det!

När Anders Wallqvist, VD för Nowa Kommunikation, igår plötsligt hindrade en av våra medarbetare från att komma in på after work, trots att personen ifråga hade bokat biljett och kunde uppvisa den, Anders Wallqvist då hänvisade till att evenemanget bara var för Nowa Kommunikation:s kundkontakter, så visar det hur illa det står till med Nowa Kommunikation. Anders Wallqvist är inte någon vidare reklampelare för begreppet ”kommunikation” -han visade sig inte ha en aning om hur bolagets inbjudan såg ut, trots att den legat öppet på nätet under cirka tre månaders tid. Däremot hade ju Nowa Kommunikation gått in och raderat i hur man presenterade Manuel Knight, vilket framgick av gårdagens artikel. Borta var ”elitsoldat” och ”Desert Storm”, så nog vet Nowa Kommunikation om att Manuel Knight är en bedragare! Det visar att Nowa Kommunikation är ett bedragarbolag och att bolagets VD, Anders Wallqvist, är en bedragare i det att han vilseleder sina kunder när han vet om att Manuel Knight har ljugit om militära erfarenheter, men hjälper till med att täcka upp för honom. Nowa Kommunikation är ett ruttet bolag med en rutten VD, Anders Wallqvist. Se här hur han presenteras på Nowa Kommunikation: 

<VD och kommunikationsrådgivare
031-712 73 01

anders.wallqvist@nowakommunikation.se Anders Wallqvist är vd och en av grundarna till Nowa Kommunikation. [..] Som kommunikationsstrateg arbetar Anders framför allt med komplexa organisationer och svårlösta problem.>

Notera de två sista orden ”svårlösta problem” -det kan översättas till: ”försöka tvätta bort smutsstämpeln av att ha haft med bedragaren Manuel Knight att göra när hans luftslott imploderat”. Vi säger bara: ”Lycka till med det problemlösandet, Anders Wallqvist!”

Hade Anders Wallqvist varit en duktig strateg, så skulle han naturligtvis sett till att bolaget Nowa Kommunikation inte reagerade med reptilhjärnan och gick in och raderade uppgifter. Genom den panikåtgärden, så kan vi nu slå fast att: (1) Nowa Kommunikation vet om att Manuel Knight är en bedragare eftersom man raderade påståendena om elitsoldat m m, samt (2) bolagets VD, Anders Wallqvist har svårt att hålla huvudet kallt i ett stressat läge. Kan vara bra för presumtiva kunder att här kunna få reda på bolagets samröre med en militärbedragare och att bolagets VD är en usel strateg. Vi ser vårt frivilligarbete som gratis konsumentupplysning.

Litet trivia: Manuel Knight har länge stoltserat med att ha haft Polisen som kund och vi har i en artikel visat att man köpt bedragartjänster av Manuel Knight för ca 140 000 kronor, antagligen utan att man varit medvetna om att man blivit lurade av honom. Länk här: http://manuelknight.blogspot.se/2016/03/polisen-i-ostersund-har-blivit-lurade.html

Nu visar det sig att även Nowa Kommunikation haft Polisen som kund. Vi Groundhogs utgår från att Polisen samtidigt som man nu börjar granska sin upphandling av Manuel Knights tjänster, man också tittar på vad man fick när man handlade hos bolaget Nowa Kommunikation. Polisen fick en saltad räkning, så mycket vet vi i alla fall.

Åter till fredagens after work. Mike Czarnecki blev insläppt, medan vår medarbetare alltså blev stoppad i dörren och det tolkar vi som att Manuel Knight är extremt rädd för att offentligt bli ifrågasatt. Särskilt då under ett event som skapats bara för att Catharina och Hans Jacobsson tillsammans med resten av Nowa Kommunikation ville ta chansen att försöka tvätta bort den värsta smutsen från Manuel Knight. Det märktes också tydligt genom att Manuel Knight inför publiken bara hastigt och som i förbigående, nämnde att han varit i det militära. Inte ett ord från scenen från Manuel Knight om att han skulle ha varit en Special Forces -och det har han ju inte heller någonsin varit.

Låt oss avsluta denna artikel med ett par fotografier med förklarande text. Det är från Mike Czarneckis Twitter/Instagram och han skriver så här till Manuel Knight (klicka på bilderna för bättre läsbarhet):

imagebam.com


imagebam.com

@Manuel Knight: Bed först svenska folket och sedan resten av världen om ursäkt och bed därefter på dina knän president Barack Obama om nåd. Inte för att det skulle kunna rädda dig, men alla skulle vi ha roligt åt dig och tänka: Manuel Knight -upp som en sol och ned som en pannkaka.