Email: groundhogswe@gmail.com

torsdag 3 mars 2016

Hertigen av Skåne kom till svensk reguljärmedias räddning! Äntligen fick MSM en närmast kunglig ursäkt för att slippa skriva om att Manuel Knight under decennier lurat Konungariket Sverige på miljoner!

Vi Groundhogs älskar barn, inte minst då våra egna, så när Victoria och Daniel fått ett barn till, så är vi inte sena att gratulera (ok, liitet sena är vi, men vi ville veta hertigdömet innan vi började hurra) de lyckliga föräldrarna, så GRATTIS från oss!

Men väl medvetna om att vi strör smolk i bägaren, så vill vi ändå ifrågasätta om Sverige verkligen är att gratulera, för som vi skriver i rubriken, så får MSM en ny orsak till att titta bort från ärendet Manuel Knight, den saken är Oscar!

Manuel Knight lär ju på 90-talet ha ringt HMK och bett Konungen om pengar för sitt arbete ”mot våld” i Göteborg och det är säkert också så att Hovet beviljade Manuel Knight en summa pengar; man vill ju inte inom kungafamiljen uppfattas som rasistiska, även om det tycks finnas ett par bruna stråk i familjeträdet Bernadotte-Sommerlath.

I över ett halvårs tid har vi Groundhogs gått havande och inväntat förlossningen och då syftar vi på att svensk media ser vad det innebär, det ansvar som man själv tagit på sig, nämligen att kritiskt granska vad som sig i Riket tilldrar, men att man ändå inte föder fram informationen om att Manuel Knight plundrar bl a offentligfinansierade verksamheter. Här har vi nu sedan länge visat hur kommuner, Försvarsmakten, Polisen och Åklagarmyndigheten anlitat bedragaren Manuel Knights tjänster och också att Sveriges Radio och SVT grovt vilselett svenska folket, men reguljärmedia låtsas bara som det regnar. Och visst regnar det! Det regnar varje år miljoner kronor över bedragarparet Anne och Manuel Knight, men det tycks inte väcka något som helst intresse hos svenska journalister att fundera på varför detta sker.

Sverige är i sanning ett fantastiskt land!