Email: groundhogswe@gmail.com

måndag 14 mars 2016

Har Bill Gates nu plötsligt blivit Manuel Knights förebild? Förr älskade han Colin Powell och krig, men nu satsar Manuel Knight på IT. I veckan skall Manuel Knight uppträda i Globen!

Den 17 mars, alltså på torsdag, blir det möjligt att få uppleva citat: ”världstalaren” Manuel Knight på scen i huvudstaden. Det är företaget Dustin som lyckats boka in världsstjärnan Manuel Knight för ett framträdande inför publik på IT-mässan.

Det finns väl snart inget fält som inte smutsats av att Manuel Knight varit där och klafsat omkring, så att vi finner honom som publikmagnet på en IT-mässa är egentligen inget att förvånas över. Vad kan superbedragaren om IT? Inte mycket om vi Groundhogs får gissa, för han och hans stab har i alla fall inte lyckats ta sig in hos oss och hans försök till damage control blir ju bara till närmast patetiska försök att skyla över vad han tidigare exponerat. Vi gräver upp det Manuel Knight vill gömma undan. Kan ni gissa vad Manuel Knight är tänkt att hålla ”föreläsning” om i Globen? Håll i er nu: Laganda och teamkänsla även när det är tufft 

Att Manuel Knight har det tufft i nuläget med tanke på att hans lögner har hunnit ikapp honom, det är det nog ingen som betvivlar, men vad är det för sorts laganda och teamkänsla han tror skall kunna rädda honom? Vi har visat att Kejsaren är naken och faktiskt så står Manuel Knight med bar rumpa, även om han ännu inte insett det. I Manuel Knights team finns tre kvinnor: frun Anne Knight, boknings- och faktureringsansvariga Camilla Heed och den akademiska ursäkten Catharina Jacobsson, importerad från förtaget Tamro. Anne Knight och Camilla Heed har vi i artiklar berört ett par gånger, men Catharina Jacobsson har vi medvetet valt att vänta litet med att få bli granskad i skarpt ljus. Vi återkommer där snart. Den 18 februari skrev vi ett mail till Dustin. Här nedan finns det att läsa. Dustin svarade oss inte och det är därför de nu av oss blir offentliga med att de valt att samarbeta med militär- och psykologbedragaren Manuel Knight. Dustin är ett företag som precis som ICA inte förstår att vårda sitt varumärke. ICA tappar kundernas förtroende och samma öde kan också drabba Dustin. Obetänksamt av dem.

Hej, Dustin!


Nedanstående hittade vi när vi nyss scannade av nätet efter info om bedragaren Manuel Knight. Det verkar som om ni inte gjort läxan, för den här gossen är inte bara föreläsare, utan en fullfjädrad och internationellt verkande bedragare.


==================================================

Torsdag 17 mars

Laganda och teamkänsla även när det är tufft
Manuel Knight

10:30


Manuel Knight är en motivationstalare som reser världen runt och hjälper företag och organisationer att skapa högpresterande team, ledare och organisationer.
Föreläsningen handlar om hur vi ska göra för att utveckla en organisationskultur där alla individer känner motivation och får möjlighet att prestera på topp. Manuel Knight växte upp i ett fattigt område i Atlanta, USA, och tog värvning i den amerikanska armén som ett sätt att försöka skapa sig ett bättre liv. Vid de extrema förhållanden som rådde vid kriget i Irak lärde han sig det mesta om laganda och effektivt ledarskap.
==================================================
På ovanstående vis presenterar ni Manuel Knight. För vår del skulle vi använda ord som 'bedragare' och 'svindlare' och 'tjuv' och 'en vandrande opålitlighet' när någon undrar hur vi skulle välja att beskriva honom. Manuel Knight har inte verkat under några citat: ”extrema förhållanden”, varken i Irak eller någon annanstans. Just nu lever han under stor press genom att vi har gått ut och visat att han ljuger om större delen av sitt liv och att han gör det för att tjäna pengar. Sådant agerande benämns 'bedrägligt beteende' och är straffbart.

Vi är en grävargrupp, Groundhogs, och som i detalj kartlagt denne bluffare och vi driver sedan oktober 2015 bloggen Manuel Knight Newsdär vi med bevis kunnat slå fast att han är en person som rakt igenom är fake! Bloggen hittar man här: manuelknight.blogspot.se

Det är bara att gå in och kolla, så ser ni att Manuel Knight är en slipad, men hänsynslös bedragare! Han har påstått sig ha varit med i tre (ibland fyra) krig, varit elitsoldat i US Special Forces, varit krigsfånge hos irakierna under Desert Storm, vara utbildad psykolog etc etc, men ALLT är bara båg och bluff!

Här ett par länkar till artiklar publicerade på vår blogg:

http://manuelknight.blogspot.se/2015/11/har-ar-beviset-for-att-manuel-knights.html
http://manuelknight.blogspot.se/2015/12/socialstyrelsen-vill-inte-veta-av.html
http://manuelknight.blogspot.se/2015/12/ett-nytt-ar-vantar-fler-avslojanden.html

Här kan man läsa om hur han stal en Special Forces-plakett, en s k 'challenge coin':
http://manuelknight.blogspot.se/2016/02/good-night-mr-knight.html


Vår uppmaning till er blir att ni gör klokt i att annullera avtalet med Manuel Knight och ni kan hänvisa till att det nu i efterskott framkommit uppgifter som gör att ert företag inte vill bli associerat med personer som visat sig under en lång tid ha agerat bedrägligt. Ert varumärke riskerar att skadas och ni ser redan här hur illa Manuel Knight som person och varumärke kan komma att smutsa er.


Med vänlig hälsning!

//G

FOTNOT: Vi vill än en gång påminna våra läsare om en av våra backupbloggar som ligger på wordpress med länken manuelknightnews.wordpress.com . Bokmärk den länken.