Email: groundhogswe@gmail.com

söndag 13 mars 2016

Günther Mårder är VD för 'Företagarna'. Han är nytillträdd där och har ännu inte förstått värdet av det varumärke han är satt att förvalta. Aspirerar Günther Mårder på en dumstrut?

Under åren 2009-2012 var Günther Mårder VD för Aktiespararna och han hördes ofta i radio kommentera i ämnet 'privatekonomi'. Han räknas som en av Sveriges 50 mäktigaste inom sfären 'ekonomi/bank' och man tycker då att han borde vara en klok person.

Men så är det det här med vilka människor man omger sig med. Väljer man usla medarbetare, så kan man ju inte förvänta sig annat än usla resultat. 'Företagarna' är ingen liten klubb för några excentriska gubbar och tanter, utan är en stor intresseorganisation som har ett mycket stort inflytande på vad som sker i Sverige vad gäller företagande. Det är en kraftfull och aktiv lobbyorganisation och som man inte skall underskatta vad gäller t ex politiska muskler.

Vad är det nu Günther Mårder har klantat till? -Jo, i organisationen 'Företagarna' finns Thomas Byström och som är ansvarig för Västernorrland och finns i Sundsvall. Vi tror inte att Günther Mårder ännu har nåtts av vad Thomas Byström har hittat på up north. Thomas Byström rekommenderar folk att gå och titta på paret Manuel Knight & Lasse ”Brandmannen” Gustavson, den förste en bedragare den andre en medlöpare, när de den 20 april skall uppträda i Sundsvall. Två fifflare på samma gång och på samma scen -och till det spektaklet ordnar Thomas Byström en rabatt på 100 kronor. Hur dum får en regionchef vara? Groundhogs funderar: Hur länge accepterar Günther Mårder att Thomas Byströms omdömeslöshet skall få solka varumärket 'Företagarna'?

För de som så önskar finns här nedan att läsa ett utdrag ur det mail vi den 19 februari skrev till Thomas Byström. En kopia på mailet gick samtidigt till 'Företagarna', så de är informerade om vad som sker, men Günther Mårder kan ju inte hinna läsa allt. Han litar väl på att folk är kloka? Det är väldigt dumt gjort av honom. Lita inte på radarparet Knight & Gustavson, lita inte på FMA och lita naturligtvis inte på Thomas Byströms omdöme. Här länk till vad Thomas Byström skrev: http://www.foretagarna.se/Kalender/Vasternorrland/Sundsvall/2016/april/hemligheten-bakom-hogpresterande-team/


<Vi har flera gånger skrivit till Lasse Gustavson och rekommenderat honom att inte den 20 april ställa upp i Sundsvall tillsammans med en person som Manuel Knight. Dessvärre har Lasse inte svarat oss, vilket lett oss till att dra slutsatsen att han under hela tiden har vetat om att Manuel Knight är en bedragare. Manuel Knight har vid flera tillfällen sagt att Lasse har fungerat som en sorts biktfader/terapeut för honom och att det var Lasse som ledde in Manuel Knight i den professionella talarvärlden. I söndags, den 14 februari, skrev vi därför en artikel om Lasse vs Manuel Knight och här finner man den:

När nu Företagarna går in och ni på sätt och vis rekommenderar era medlemmar att bevista den tillställning som FMA, en usel talarförmedlare, arrangerar, så ikläder ni er också ett ansvar för att produkterna på scen skall hålla hög kvalitet. Här länk om FMA: http://manuelknight.blogspot.se/2016/02/varfor-tiger-fma-en-ohederlig.html

Som framgår av vad vi ovan skriver om Manuel Knight, så kan han under inga omständigheter beskrivas som att vara av god kvalitet. Det kan vara svårt att ta in att en person som på många vis uppträder charmigt och belevat, bakom masken i själva verket är en hänsynslös narcissist -ja, rentav en fullblodspsykopat. Man kan säga att vi i och med avslöjandena om thorax-kirurgen Paolo Macchiarini och hans obehagliga forskningsbedrägerier och hans både obehagliga och oetiska trachea-transplantationer, vi fått exempel på hur sådana här människor duperar folk i sina respektive omgivningar. Paolo Macchiarini lurade hela det anrika Karolinska Institutet och en stor del av forskarvärlden, Manuel Knight har å sin sida lurat skjortan av hela Sverige och då även inkluderande den svenska journalistkåren. Idag tvekar inte den svenska journalistkåren att spotta på Paolo Macchiarini, men man sitter tyst och stilla i båten vad gäller bedragaren Manuel Knight. Än så länge. Drevet mot Manuel Knight och mot dem som skyddat honom lär komma inom en inte alltför avlägsen framtid. Vi har nyligen publicerat en artikel om dessa båda hänsynslösa och histrioniska män:

Vår rekommendation till Företagarna är att ni raskt tar er en funderare på om ni som organisation verkligen vill bli associerade med en bedragare som Manuel Knight. Det kommer inte att dröja alltför länge till innan bubblan spricker och om ni då har rekommenderat era medlemmar att den 20 april bevista bedragarshowen i Sundsvall med Lasse & Manuel, så kommer ni därefter som organisation att sitta med dumstrut på huvudet. Ni har ju nu av oss fått information om Lasse & Manuel, så vi kommer inte att skydda er när ni kanske efter att skandalen rörande Manuel Knights mångåriga bedrägerier landat i Sverige, försöker låtsas vara överraskade. Som organisation kommer då Företagarna att hamna i en synnerligen dålig dager, när det visar sig att ni av pur bekvämlighet, eller kanske p g a konflikträdsla, inte reagerade fast vi hade försett er med information om vem Manuel Knight egentligen är.>