Email: groundhogswe@gmail.com

söndag 6 mars 2016

Claes Ottosson, chef för ICA Kvantum i Hovås, är en otursförföljd person. Han råkar för det första ha fått Manuel Knight som kund och för det andra säljer han Cornfakes!

Vi Groundhogs är extremt petiga när det gäller vår frukost, så om det inte på morgonen står ett paket äkta Kellogg's Corn Flakes på bordet, blir vi förstås kinkiga och grävling-griniga. Det kan gå ut över vår omgivning och vi blir kanske i överkant kritiska till slafsiga substitut av dunkelt ursprung och med avsaknad av proveniens.

Just oklar bakgrund är ju något som vi här på bloggen ägnat oss rätt mycket åt, då vi ju under mer än ett halvårs tid granskat Manuel Knight. Det är ju en person med en minst sagt oklar bakgrund, eftersom hans påståenden om sina militära erfarenheter inte alls stämmer med vad amerikanska försvaret har i sina register. Vi frågar därför vår läsekrets: Är det Manuel Knight eller US Army som ljuger?

imagebam.com

Vi frågar vår läsekrets: Vad föredrar ni att möta på frukostbordet, en glad tupp på Kellogg's Corn Flakes eller en suspekt ”elitsoldat” på ett mystiskt paket från ICA

imagebam.com

ICA Corn Fakes med Manuel Knight är bara en dagslända. Kellog's Corn Flakes har funnits i 110 år and still going strong!

Vi Groundhogs säger som alltid: Accept no substitutes! Only the real thing will do you good!