Email: groundhogswe@gmail.com

torsdag 17 mars 2016

BREAKING MANUEL KNIGHT NEWS! För bara ett par timmar sedan fick vi beskedet vi väntat på: Även Domstolsverket blev bländade, charmade och lurade av Manuel Knight!

Så kom då beskedet om att Manuel Knight lurat alla tre instanserna i rättsapparaten. De fakturor vi efterfrågat, men som vi inte var säkra på att öht fanns, plingade vid lunch in i vår Inkorg. Det här blir bara värre och värre, för i tur och ordning har Manuel Knight ljugit sig in hos först Polisen, därefter Åklagarmyndigheten och så visar det sig nu att även Domstolsverket fått påhälsning av denne bedragare och samhällsparasit. Det finns inget område eller verksamhet i Sverige som kan vara trygga, för den här personen ljuger och roffar åt sig precis allt han kan komma åt!

Vi skriver som vi gör, för nu har alltså ännu ett statligt verk visat sig ha utnyttjats av Manuel Knight som plundrat Domstolsverket på drygt 22 000:- Det kan i sammanhanget med övriga plundringar som Manuel Knight ägnat sig åt, tyckas vara en struntsumma, men här är det fråga om principer. Som god medborgare ägnar man sig inte åt att lura till sig pengar från rättsväsendet, men eftersom Manuel Knight inte respekterar svenskt rättsväsende (han var t ex för några år sedan på väg att attackera en person mitt under en pågående tingsrättsförhandling), så kan han inte heller beskrivas vara en god medborgare.
Domstolsverket bör å sin sida djuploda och kontrollera dem man hyr in vad gäller t ex deras CV och bakgrund och inte nöja sig med bara personens muntliga fantasterihistorier. Hela Manuel Knights äventyrsbok är skriven av honom själv, men det har skett med benägen hjälp av frun Anne Knight f Eriksson. Det här kanske blir en dyrköpt läxa för Domstolsverket, för en sak är säker: Detta går inte längre att tysta ned!

Här nedan fakturorna som bevisar Domstolsverkets upphandling.


Vi tog omgående kontakt med Domstolsverket och tackade den handläggare som hjälpt oss. Så här skrev vi kl 13:49

Hej!

Stort tack för hjälpen!
De där två fakturorna var pusselbitarna vi saknade. Vi har nu fått mönstret klart och det är ett dystert motiv vi beskådar: Den Svenska Rättsstaten i förfall. För hur i all sin dar skall Manuel Knights mer än decennielånga bedrägeriturné kunna utredas, han själv kunna åtalas och kanske till slut dömas på ett rättssäkert vis, när det nu visar sig att han i tur och ordning grundligt lurat Polisen, sedan Åklagarmyndigheten och också nu bevisligen Domstolsverket? Dessa tre delar av rättsapparaten är ju samtliga jäviga! Han har köpts in som "f d elitsoldat i amerikanska Special Forces" och som skall ha "deltagit i tre krig" och som dessutom påstås vara "utbildad psykolog", men han är ju ingenting av det där. Han har lurat alla de tre juridiska enheterna och det är på samma gång både dråpligt och förfärligt, inte sant? 
Det här kommer Sverige att få mycket svårt att hantera när skandalen blivit offentlig och mediedrevet väl dragit igång.
Så tror grävargruppen

//G

Vi Groundhogs inbillar oss inte att vi är särskilt viktiga. Vem som helst (nästan) kunde kanske så småningom ha grävt fram allt det vi nu har fått upp till ytan, men ingen journalist från reguljärmedia har intresserat sig för att göra det jobbet. Vi Groundhogs gillar utmaningar. Vi gillar också katt-och-råtta-lekar. Och fotomontage.
Den uppmärksamhet Manuel Knight och hans tre kvinnliga hejdukar ägnar sig åt när de försöker stoppa oss och svartmåla oss och de kritiserar det oegennyttiga arbete vi utför, det stör oss inte, men vi tar tillfället i akt att än en gång namnge dessa: Anne Knight, Camilla Heed och Catharina Jacobsson.