Email: groundhogswe@gmail.com

onsdag 16 mars 2016

Arvid Nordquist, ett välkänt varumärke inom livsmedelshandel. Men också snart känt för att ha blivit lurade av bedragaren Manuel Knight. Vi bidrar gärna med info!

Vem minns inte Arvid Nordquist-butiken vid Östermalmstorg? Välförsedd som den var med mycket av det som Livet kräver. Den lades ned någon gång i början av 80-talet, men verksamheten har fortsatt, nu i storformat. Det var väl det där med storformat som fick företaget att hyra in storbedragaren och storskrävlaren Manuel Knight kan vi tro?

Som vi Groundhogs har sagt mer än en gång: Allt som Manuel Knight kommer i kontakt med blir kontaminerat och här handlar det om varumärket Arvid Nordquist som smutsats av att Håkan Ljungqvist, en obetänksam direktör för Livs & Kaffe-sektionen, bestämde sig för att upphandla Manuel Knights tjänster. 

Allt går tillbaka till det olyckliga beslutet i att ICA år 2011 lät Susan Karling skriva en hyllningsartikel till Manuel Knights ära. Hon blev så bländad av hans uppenbarelse, så att allt förnuft och allt kritiskt tänkande försvann vid mötet med den spännande mannen från USA. Här länk till vad Susan Karling skrev: http://slidegur.com/doc/4830580/manuel-knight-academy

I den artikeln låter Susan Karling folk som mött Manuel Knight få komma till tals och chefen för ICA Kvantum i Hovås, nämligen Claes Ottosson, har nu blivit en viral kändis för att han låter Manuel Knight få fortsätta handla i butiken och bete sig otrevligt mot andra kunder därinne. Susan Karling lät Håkan Ljungqvist få komma till tals och berätta om hur inspirerande det var att ha Manuel Knight på en kick off för säljorganisationen.

Vi hade den 17 februari skrivit till Susan Karling och Claes Ottosson och i ämnesrubriken klargjort att Manuel Knight är en bedragare och från Susan fick vi faktiskt svar. Nåväl, så här skrev vi:
Hej på er!

Det kanske kommer som en chock att få läsa vad vi skriver i ämnesrubriken, men det går inte att linda in budskapet: Manuel Knight är en bluff!
Vi Groundhogs är en grävargrupp som har bloggen Manuel Knight News och som ligger här: manuelknight.blogspot.se
Det blir för omständligt att här redogöra för allt vi fått fram om bedragaren Manuel Knight, så vi får hänvisa er till bloggen.

Att vi nu kontaktar er beror på att vi idag publicerar en artikel och som direkt berör er båda, länk här: http://manuelknight.blogspot.se/2016/02/hej-claes-ottosson-chef-for-ica-kvantum.html
Vårt mål är att få stopp på Manuel Knights långvariga bedrägerier och att få SR och SVT att be om ursäkt för att man promotat denne svindlare som därigenom beretts möjlighet att få lura hela Sverige -och ytterligare några länder.

Hör gärna av er till oss om det är något ni undrar över. Vi hjälper gärna till att klarlägga de verkliga förhållandena vad gäller Manuel Knight och hans patetiska 'Manuel Knight Academy' och hans påstådda meriter. Någon psykolog har han aldrig varit. Vi tror däremot att han skulle behöva en. Ganska snart.

Välkomna!

//G

Vi tyckte att det var läge att informera Arvid Nordquist Handelsaktiebolag, att man genom Håkan Ljungqvist hade köpt en bluffare till sin kick off. Vi glömde fråga Håkan om alla under kick off:en satt med dumstrutar. Nu gör de det. Här det mail vi skrev den 19 februari:
Hej, Håkan!

Som framgår av det nedanstående, så är inte du den enda som blivit bländad och lurad av bedragaren Manuel Knight. 
Susan Karling, som intervjuade dig, Claes Ottosson, Annelie Elovsson och Kristian Guander, hon återkopplade faktiskt till oss, så vi fick chansen att ge henne ovedersägliga bevis på att Manuel Knight är en simpel, men framgångsrik bedragare och som skrattar åt er alla bakom era ryggar och han gör det på väg till banken, där han förvarar era pengar -fast åt sig själv och sin familj.
Länk till ICA-artikeln där ni alla figurerar:  http://slidegur.com/doc/4830580/manuel-knight-academy

Det har ju gått några år, men säkert minns du Manuel Knight? Hur gick det sedan efter er kick-off? Ökade Arvid Nordquist sin omsättning? Att hylla Manuel Knight i tron att han levererar annat än sin färdigtuggade show, det är som att tillbedja en sågbock, typ.
Sågbockens och Manuel Knights kunskaps- och bildningsnivåer får tyvärr sägas ligga i paritet med varandra. Fördelen med sågbocken, det är att den kostar bara en bråkdel av vad Manuel Knight kostar och den är dessutom helt tyst när den inte behövs. Vid användning kanske den gnisslar litet, men inte alls som Manuel Knight som gnisslar tänder av girighet, intensivt drillad av sin fru Anne Knight f Eriksson. Här litet info om henne: http://manuelknight.blogspot.se/2015/12/anne-knight-ar-hon-kanske-hovas-svar-pa.html

När vi Groundhogs har våra redaktionsträffar, så dricker vi inte kaffe från Arvid Nordquist; vi vill ha riktigt kaffe, så vi handlar från Helsingborg. 'Z' kan i seriesammanhang få symbolisera sovande, men Zoegas både väcker oss och vässar oss -det du!

Hälsningar från Kaffemuggens Vänner, d v s

//G

Det som idag smärtar oss allra mest, det är att våra älsklingscornflakes, de från Kellog's, sedan årsskiftet distribueras av Arvid Nordquist HAB. Vart är Världen på väg? Vem kan man lita på?

Inte på Manuel Knight i alla fall...