Email: groundhogswe@gmail.com

onsdag 3 februari 2016

WTF?! Manuel Knight fläker ut sig i hela sin längd som en slampig roadside-hooker!

Redaktionen mottog igår anonymt bilder som skall vara tagna längs väg 158 nära Hovås, alltså strax söder om Göteborg. Vi vet ju alla tack vare Ulf Elfvings hemma-hos från 2011, att Manuel Knight bor i Hovås i en villa på 600m2. Men vi visste inte att han exponerar sig över en hel husfasad, uppskattningsvis så är banderollen där han ligger upplagd -upphängd -uthängd i storleksordningen 2½ x 20 meter. Är han i sin egen värld? Tror han att han är Kejsar Bokassa?

Tag här en titt på bild #1 (Klicka på bilderna för högre upplösning)

Enligt vår uppgiftslämnare så dyker den här vyn upp när man ämnar köra norrut från något som heter Brottkärr, alltså i riktning mot Göteborg. Det står 70 på skylten, men han ser yngre ut.

imagebam.com

Bild #2 gör texten lika läslig som den är gräslig. ”Jag flyttar in i maj. Och du?”
imagebam.com

Här på bild #3 en tydlig exponering av posören -och posören i alla bemärkelser
imagebam.com


Vad vill företaget 'The House' sända för sorts signaler genom att till allmänt beskådande, lägga upp Manuel Knight som sinnebilden för en gigolo? Vi vet inte.

Vad vill Manuel Knight åstadkomma med att sälja sitt varumärke på detta vis? Vi vet inte.

Men på en marknadsföringsvideo och som ligger på YouTube, kan vi höra Manuel Knight säga:

”The House skulle passa mig och mitt bolag väldigt bra eftersom ett av de största utmaningarna vi har, är att hitta ett sorts sammanhang som bidrar till vår kriminalitet.” Vi studsade till litet vid det sista ordet. Kan möjligen vara en freudiansk felhörning från vår sida.

Efter det vi publicerade igår, så undrar vi om Nina Bergerheim och Lisa Robertz är intresserade av att dela rum och luft med en person som Manuel Knight. Om de trots allt blir kvar, så har de säkert inget emot om vi som representerar Groundhogs Inc flyttar in. Vi har ju i en tidigare artikel kungjort att vi söker ny lokal. Gärna i Karlavagnstornet i Göteborg, men varför inte i The House? Vi och Manuel Knight skulle nog inte ha några problem med att hitta saker att prata om...