Email: groundhogswe@gmail.com

torsdag 11 februari 2016

Varför tiger FMA -en ohederlig talarförmedlare i Härnösand? Varför berättar de inte att de vet att Manuel Knight är en bedragare? Varför saluför FMA denna genomruttna produkt?

Många frågor blir det, men bara lugn: The Groundhogs har alla svaren! Vi vet att orsaken till det hela stavas G-I-R-I-G-H-E-T. En ärlig talarförmedlingsfirma (finns iofs inte allt för många sådana) som vet att en talare har avslöjats vara en bedragare, den firman betackar sig för att ha med sånt avskum att göra, men inte FMA. De kränger ruttna talare på samma sätt som en del bilskojare säljer begagnade bilar med tillbakaskruvade kilometer-räknare. Hästmarknadsfasoner i det tjugoförsta århundradet.

Den 29 januari publicerade vi en artikel om FMA. Länk här: http://manuelknight.blogspot.se/2016/01/fma-en-av-alla-dessa-genomruttna.html

Vi går i det inlägget till våldsamt angrepp på ohederliga talarförmedlare, men vi koncentrerar oss på hur FMA betett sig. Samma dag skrev vi ett brev till FMA för att informera dem om hur vi såg på deras plan att den 20 april i Sundsvall ställa Manuel Knight på scen. Då tillsammans med Lasse Gustavson, den svårt brännskadade brandmannen som även han finns på FMA:s talarlista. Här är brevet vi skrev:

Hej, FMA!


Det verkar inte som ni på allvar förstod vad den information ni i augusti i telefon fick från en av våra medarbetare rimligen borde innebära för er. Det handlade om att ni saluförde en bedragare, nämligen Manuel Knight och som ni också fick besked om inte hade rätt att kalla sig psykolog. Under en tid har vi levt i tron att ni avsagt er allt samröre med honom, men för ett litet tag sedan fick vi info om denna länk:http://fma.se/lasseochmanuel.php

Detta trotsar nästan all beskrivning! Ni vet att ni blivit lurade av Manuel Knight och att ni felaktigt presenterat honom som f d elitsoldat och som psykolog till professionen, samt att han skulle ha deltagit i tre krig och med den osanna infon har ni medvetet eller omedvetet lurat en mängd av era kunder. När så ni av oss blivit uppmärksammade på de verkliga förhållandena, så borde ni tagit avstånd från honom och kanske till och med vidtagit rättsliga åtgärder mot honom och/eller hans bolag, men istället så återanställer ni honom!? Ni på FMA har härigenom exemplifierat hur rutten stora delar av den svenska talarbranschen i grunden är, även om det finns många riktigt bra undantag och som arbetar både seriöst och hederligt. Till dem kan ni inte räknas, vilket snart sagt alla inom en nära framtid har insett.

Idag den 29 januari 2016 publicerar vi en artikel på vår blogg Manuel Knight News och som man finner via manuelknight.blogspot.seoch i den artikeln blir FMA offentligt hårt kritiserat. Länk till artikeln: http://manuelknight.blogspot.se/2016/01/fma-en-av-alla-dessa-genomruttna.html

Om ni väljer att använda er av Manuel Knight så är ni därmed två i tangon, men vad vi inte förstår, det är hur ni tänker när ni avser att samtidigt med honom ställa Lasse Gustavson på scenen. Inser ni inte att detta på det ena eller andra sättet kan komma att allvarligt skada hans varumärke och också hans framtida trovärdighet? Låt oss förklara hur vi ser på denna, för Lasses vidkommande, ytterst delikata situation.

I mer än en intervju har Manuel Knight beskrivit i vilken nära relation han under lång tid befunnit sig i förhållande till Lasse. Denne kom att bli både inspiratör och stödperson för Manuel och det har tydligt framkommit att Manuel har citat: ”berättat allt” för Lasse. Om det är sant, så innebär det implikativt att Lasse Gustavson under snart två decennier vetat om att Manuel Knight inte är en f d elitsoldat från US Special Forces, utan just den totala bluff han är, men att han av något skäl inte velat avslöja Manuels ljugande. En sådan tystnad, kanske kollegialt betingad, skadar Lasses varumärke. Inser inte ni på FMA det?

Om Manuel ljugit lika mycket för Lasse som han ljugit för resten av sin omvärld (som t ex i SVT och SR och i otaliga intervjuer), så borde det bli en chock för Lasse när han nu inom kort får reda på att Manuel Knight är en av Sveriges genom tiderna värsta bedragare. Väljer Lasse Gustavson att ändå den 20 april ställa sig på scen bredvid bedragaren Manuel Knight, så har ju Lasse därmed då intecknat sin framtida trovärdighet som talare. Att som talare i dagsläget stå upp för Manuel Knight, det är att äventyra sitt varumärke. Vi hoppas att Lasse inser det. Inser inte ni på FMA det?
Vi ser det som vår självpåtagna uppgift att avslöja Manuel Knight och hans bedrägerier, men vi har tillräckligt med personella resurser för att kunna utöka vår verksamhet för att rikta våra strålkastare mot fler personer än bara mot honom. Hoppas det där räcker som en programförklaring.

Hälsningar!

//G

Vi kan redan nu avslöja att vi har tagit direktkontakt med Lasse Gustavson med avsikt att efter bästa förmåga försöka hjälpa honom. Vi hoppas att han inser att Manuel Knight är en person man i dagsläget bör göra vad man kan för att slippa bli förknippad med. Vi hoppas att Lasse hör av sig till oss och i så fall är han välkommen.