Email: groundhogswe@gmail.com

lördag 27 februari 2016

Svedala kommun skall inte behöva skämmas för att man anlitat Manuel Knight som föreläsare. Vi tror oss veta att han och hans stab har lurat både Svedala kommun och resten av Sverige!

'Svedala' får ibland fungera som en omskrivning för hela Sverige och det tänker vi här utnyttja. Vi tog igår kontakt med Svedala kommun för att ge dem våra synpunkter på och tankar kring Manuel Knight och hans bedrägerier, för vi ser den kommunen som en ”prototyp” -alltså litet som en symbolkommun.

Som antagligen framgår av gårdagens artikel, så har Groundhogs haft litet korrespondens med Svedala kommun. Här nedan publicerar vi vad skrev till dem igår. Få se vad det kan leda till. Om Sverige har tur, så väljer Svedala att reagera över att blivit blåsta på mer än 100 000:-, även om publiken kanske tyckte det var underhållande att se och lyssna på honom. Låt oss hoppas att Svedala tar sig en funderare på vad kommunens lärare kan tänkas behöva få till sig från en person som ljugit om precis allt och vars enda utbildning är ha gått sergeant-kursen och hjälpligt lärt sig hantera radiokommunikation. Låt oss hoppas att Svedala kommun tycker att Manuel Knight har gått alldeles för långt och därför vidtar åtgärder mot honom!

Hej!

Tack för kopiorna rörande de två uppdrag åt Svedala kommun som ni beställt av Manuel Knight!
Nu kommer vi här med litet fortsättning, för vi noterar att en faktura är från mars 2015. Det var alltså från tiden innan vi hade avslöjat Manuel Knight vara en bedragare och då han fortfarande som sin bas använde påståenden om att vara utbildad psykolog och f d elitsoldat i US Special Forces plus att ha suttit krigsfånge hos irakierna, något som inte i något avseende varit riktigt. Man kan därför gissa att när hans tjänster då upphandlades av er, han vid tillfället ifråga vilselett er vad gäller sin erfarenhet och/eller sin kompetens.

När han den 7 januari 2016 håller föreläsning (motsv) för folk från Svedala kommuns skolsektor, så vet både han själv och hans stab på 'Manuel Knight Academy', att hans svindlerier har upptäckts av oss och att vi på nätet publicerat bevis för hans bedrägerier. På kontoret i Hovås arbetar Camilla Heed, som för hans räkning sköter bokningar och hon är också den som fakturerar kunderna. När Camilla Heed den 22 januari 2016 skickar er faktura #9531 på SEK 53 000:-, så vet hon att hon har fakturerat er för att ni anlitat en bedragare, om man skall spetsa till det litet. Hon vet vid det tillfället att hon har en arbetsgivare som under en massa år konsekvent och hänsynslöst lurat företag, kommuner, landsting plus statliga verk och myndigheter, så vi undrar nu om Camilla Heed tog kontakt med er och berättade att Manuel Knight varken var psykolog eller f d elitsoldat. Fick ni sådan information från henne eller från någon annan knuten till Manuel Knight Academy?

Vi vill inte på något vis insinuera att vi anser att Svedala kommun förfarit ovarsamt med offentliga medel, men eftersom vi ser hur Manuel Knight systematiskt och långvarigt lurat kommun efter kommun, så vill vi uppmana er att diskutera detta ert ärende med kommunrevisorerna och juristerna i kommunen, för att kanske kunna få stopp på hans parasiterande på andras arbeten/utbildningar och med hjälp av dessa lura till sig pengar från mängder av kunder runtom i landet. Vi är övertygande att det inte finns en enda kund någonstans som hade köpt något från honom, om de vetat att han är en enkel sergeant utan minsta stridserfarenhet. Manuel Knight är inte heller någon välmeriterad psykolog. Manuel Knight är inte välmeriterad i något annat avseende än inom bedrägeri!

Just idag publicerar vi på vår blogg en artikel som berör Svedala kommun. Länk här: http://manuelknight.blogspot.se/2016/02/camilla-heed-det-ar-manuel-knight-hogra.html
Vi önskar inte framställa er kommun i dålig dager, tvärtom! -men det som Manuel Knight och hans stab och så kallade "Academy" håller på med, det är inget annat svindleri och vi tror ni har upphandlat hans tjänster utifrån felaktiga premisser. Någon kunskap besitter inte Manuel Knight öht! Sedan må det finnas folk som finner honom underhållande, men om det är underhållning kommunen efterfrågar, så anser vi att Babben Larsson är ett bättre val. Hon är i alla fall ärlig.

Vi skulle uppskatta att få återkoppling rörande ovanstående och tackar på förhand!

//G

Så skrev vi. Vi tycker det blev tydligt.