Email: groundhogswe@gmail.com

måndag 29 februari 2016

Månadssammanfattning för februari med ett par tillbakablickar

Under februari har en del hänt, vi jobbar oförtröttligt vidare med att gräva och avslöja bedrägerierna bakom varumärket Manuel Knight. I detta inlägg sammanfattar vi februari månads viktigaste inlägg, men rekommenderar våra läsare att läsa även andra artiklar.
 
Det viktigaste vi publicerat på denna blogg är de bevis för att Manuel Knight aldrig varit Special Forces-soldat eller någon sorts elitsoldat öht samt avslöjandet att han inte heller är psykolog varför Socialstyrelsen uttryckligen förbjuder Manuel Knight att använda en sådan titel i sin verksamhet.

Vi fick ut de för Manuel Knight totalt avslöjande bevisen från amerikanska register över försvarspersonal, en kopia på hans registerkort rörande vad han sysslat med inom det militära, ett registerkort kallat 'DD Form 214'. Det visade att han aldrig tillhört Special Forces, utan varit en radiooperatör inom tredje pansardivisionen, stationerad i Tyskland och han har inga som helst erfarenheter av något krig och är inte heller dekorerad med vare sig 'Purple Heart' eller 'Bronze Star' vilket han påstår:

http://manuelknight.blogspot.com/2015/11/har-ar-beviset-for-att-manuel-knights.html

En av våra viktigaste artiklar utöver den ovanstående, var artikeln med rubriken ”Good night, Mr Knight!” och som publicerades den 2 februari. Artikeln innehåller ett dokument skrivet av Mike Czarnecki, en äkta före detta Special Forces-soldat och som  bor i Sverige. Dokumentet heter 'Manuel Knight -an imposter' och finns på Scribd. Med uppemot 1000 läsare av det Mike Czarnecki där skriver, så gissar vi att Manuel Knight kommer få det svårt att fortsätta med sina lögner framöver. Fast vi vet att folk i allmänhet har lite svårt att inse när de blivit grundlurade av någon:

http://manuelknight.blogspot.com/2016/02/good-night-mr-knight.html

Redan i augusti 2015 kunde vi konstatera att Manuel Knight inte hade rätt att kalla sig psykolog. Socialstyrelsen förbjuder honom uttryckligen att använda den skyddade yrkestiteln psykolog i sin verksamhet och i sitt yrke; detta nämndes ovan. Här själva artikeln:

http://manuelknight.blogspot.com/2015/12/socialstyrelsen-vill-inte-veta-av.html

Vi har under hela resans gång varit bekymrade över hur lite intresse svensk media visat detta skandalärende. Vi själva behöver ingen uppmärksamhet, så det är definitivt inte därför vi är oerhört kritiska till hur svenska journalister bara tittar bort, utan för att det ointresset gör att Manuel Knights bedrägerier bara fortsätter. Här nedan tre artiklar om den aspekten på det här med en oengagerad press och två lika oengagerade public service-bolag:

http://manuelknight.blogspot.com/2016/02/sveriges-samlade-media-ar-sedan-lange.html

http://manuelknight.blogspot.com/2016/02/ulf-elfving-hur-skall-vi-kunna.html

http://manuelknight.blogspot.com/2016/02/svensk-media-vagar-inte-ta-i-arendet.html

Vi kunde även visa att Manuel Knight medverkat i en självhjälps-karriär-DVD-film i förment egenskap av före detta US Special Forces-soldat och psykolog, vilket han förstås varken är eller någonsin kommer att bli. Länk:

http://manuelknight.blogspot.com/2016/02/medan-vi-vantar-pa-att-svensk-media.html

Vi hade sådan tur att någon hade laddat upp delar av denna DVD'n på youtube:

http://manuelknight.blogspot.com/2016/02/blossom-tainton-blev-grundlurad-av.html

En gammal artikel från Hemmets Veckotidning hade någon laddat upp på nätet och därigenom kunde vi visa våra läsare hur Manuel och Anne Knight utan att blinka blåljuger för journalisten:

http://manuelknight.blogspot.com/2016/02/har-bor-bedragarfamiljen-knight-varfor.html

Även ICA som varumärke har fått besök av oss och blivit till ett par artiklar:

http://manuelknight.blogspot.com/2016/02/hej-claes-ottosson-chef-for-ica-kvantum.html

http://manuelknight.blogspot.com/2016/02/ica-som-varumarke-har-det-svettigt-nu.html

Kommuner och annan offentligfinansierad verksamhet har vi återkommit till. Här några artiklar som var för sig kommenterar slöseri med skattemedel (läs: Manuel Knight som ”föreläsare”):

http://manuelknight.blogspot.com/2016/02/solvesborgs-kommun-har-frambringat-tva.html

http://manuelknight.blogspot.com/2016/02/narhalsan-det-ar-namnet-pa-vastra.html

http://manuelknight.blogspot.com/2016/02/vad-ar-det-egentligen-for-fel-pa.html

http://manuelknight.blogspot.com/2016/02/svedala-kommun-skall-inte-behova.html

Manuel Knight Academy:s medarbetare har vi börjat granska lite närmare, speciellt Camilla Heed som sköter bokningar och fakturorna:

http://manuelknight.blogspot.com/2016/02/camilla-heed-det-ar-manuel-knight-hogra.html

Talarförmedlingarna har vi kritiserat hårt under februari och inte utan anledning:

http://manuelknight.blogspot.com/2016/02/and-if-you-want-fraud-book-manuel-knight.html

http://manuelknight.blogspot.com/2016/02/varfor-tiger-fma-en-ohederlig.html

http://manuelknight.blogspot.com/2016/02/fma-ett-av-norrlandskustens-varsta.html

http://manuelknight.blogspot.com/2016/02/brandmannen-lasse-gustavson-vill-bli.html

http://manuelknight.blogspot.com/2016/02/trevligt-att-fler-vi-ifragasatter-stora.html

Något som förvånade oss alla, det var Manuel Knights jättebanderoll på en husfasad i Hovås och som fick honom att se ut som en sugen och osmaklig gigolo. Hade en kvinna avbildats på det viset, så hade det förmodligen blivit feministkravaller:

http://manuelknight.blogspot.com/2016/02/wtf-manuel-knight-flaker-ut-sig-i-hela.html

Vi publicerade även en programförklaring om att vi inte har något vinstintresse i vårt gräv eller för avsikt att få någon ära eller cred. Vårt arbete är oavlönat frivilligarbete utfört på ledig tid för resp medarbetare. Vi ser oss inte som Moder Teresa, men vårt höga syfte är altruistiskt: ”Rädda våra skattepengar, så att de må komma de verkligt behövande till del!”

 
Allt material vi publicerat är fritt att använda för vilken journalist som helst som vill granska fenomenet Manuel Knight och hans karriär som plundrare. Dessutom annonserade vi vår
backupblogg som finns på manuelknightnews.wordpress.com
:

http://manuelknight.blogspot.com/2016/02/vad-vilja-val-groundhogs-vinna-ara-och.html