Email: groundhogswe@gmail.com

måndag 8 februari 2016

Här visar vi nu nät-dialogen från den 6 januari mellan Mike Czarnecki och Manuel Knight.

Anledningen är inte för att någon skulle ha ifrågasatt Mikes beskrivning av kommunikationen dem emellan, utan för att åskådliggöra hur samtalet/texten förlöpte. Ingen har betvivlat vad Mike har berättat, men alltfler börjar nu inse det som vi under ett halvår har hävdat, nämligen att Manuel Knight är en bluff..

Vad vi i sammanhanget finner vara särskilt stötande, det är att Manuel Knight inte i texten klargör att Mike inte kommer att få tillbaka den 'challenge coin' Manuel Knight hade lånat. Han tar bara tillfället för att med några dokument från Tyskland försöka vilseleda Mike, men inte med ett ord nämner Manuel Knight att han inte har någon coin med sig. Hela mötet var bara ett sätt för honom att desperat försöka rädda situationen och dessutom lika desperat inför Mike försöka svartmåla vårt grävarbete och personer Manuel Knight misstänker vara knutna till Groundhogs. Manuel Knight är en obehaglig figur.

För mer information rörande Mike Czarneckis syn på Manuel Knight har vi tidigare publicerat om detta på följande länk: http://manuelknight.blogspot.com/2016/02/good-night-mr-knight.html

Redan för flera månader sedan föreslog vi honom att ge upp och offentligt be om ursäkt, men personer som Manuel Knight, med en extremt hög ”self esteem”, anser sig inte behöva be sin omgivning om ursäkt. Mayo-kliniken har ett självskattningshjälpmedel för att bedöma hur man ligger till och länk här: http://www.mayoclinic.org/healthy-lifestyle/adult-health/in-depth/self-esteem/art-20047976

För dem med alltför hög ”self esteem” hjälper inga självhjälpsprogram i världen. Det faller liksom på sin egen orimlighet: Varför skulle en person som Manuel Knight söka hjälp? Det kommer aldrig någonsin att ske, tro oss!

Klicka på bilderna för bättre läsbarhet:

imagebam.com
imagebam.com