Email: groundhogswe@gmail.com

torsdag 18 februari 2016

Försök visa åtminstone litet anständighet, Manuel Knight! Se till att omgående lämna tillbaka den 'challenge coin' du stulit från Mike Czarnecki!

Vi har i ett par artiklar beskrivit hur Manuel Knight lurat till sig den coin han fick låna av Mike Czarnecki, en äkta Special Forces-soldat och som själv här i en artikel gett sin beskrivning av hur det gick till när Manuel Knight ljög honom rätt upp i ansiktet om att vara SF. Att som militär, vilket Manuel Knight faktiskt var under åtta år, stå och ljuga inför en annan militär, bara för att komma åt det fysiska tecknet på SF och som coinen representerar, det är bland det mest skamlösa vi under vårt grävarbete har upplevt!

Här ett par länkar som bakgrund:

I artikeln från 28 januari för vi fram teorin om att Manuel Knight, till sin son Jeremy Knight, överlämnat den coin han knyckt från Mike Czarnecki, en coin som Mike fått i gåva av sin far, även han en SF-soldat. Äkta.

När Mike den 6 januari till slut fick tag på Manuel Knight och bad att få tillbaka sin coin, så gav Manuel Knight tre olika orsaker till att han inte kunde återlämna den. Se vad Mike berättar i artikeln från 2 februari! Enda orsaken till att Mike ville träffa Manuel Knight, var att han ville få tillbaka den coin Manuel Knight hade knyckt. Vi Groundhogs är 100 säkra på att Manuel Knight har den i behåll och detta med tanke på hur oskickligt och oövertänkt han ljög där utanför biografen. Än en gång vädjar vi till Jeremy, att om han har coinen, han ser till att Mike genast får tillbaka den. Mikes pappa är informerad om vad Manuel Knight hittat på angående coinen och det är en inte alltför djärv gissning att han därför skulle uttrycka sig som att det är ”disgusting” att militärer emellan bete sig som Manuel Knight har gjort mot Mike. Våra fem cent.

Men i denna artikel fylld av anklagelser för uselt beteende, så skall vi inte glömma att utpeka den medhjälpare (läs: möjliggörare) som Manuel Knight haft en enorm nytta av, nämligen Sveriges Radio! Hade SR uppfyllt sitt villkor i uppdraget från staten om att vara saklig, så hade inte Manuel Knight varit den framgångsrike bedragare vi nu vet att han är. Han är det för att SR brustit i alla led vad gäller kontroll, men vad som är nästan lika illa, det är att man inte ens idag på SR tar sitt ansvar, nu när man sedan ett halvår vet om att Manuel Knight varken är psykolog eller någon f d elitsoldat i amerikanska SF.

imagebam.com
Se original och lyssna när Manuel Knight använder en stulen Challenge Coin för att bekräfta sina ljughistorier klicka på länken nedan: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2024&artikel=5669139

Se här på bilden (klicka för högre upplösning) hur SR via sin hemsida fortsätter att ge Manuel Knight mandat att kunna stå och posera med en coin han har stulit! Vad har ledningen för Sveriges Radio att säga till sitt försvar för varför man inte antingen lägger in en informationsruta om att Manuel Knight ljuger eller ännu hellre -att man ber typ riksdagen om rätten att få censurera bort precis allting som berör Manuel Knight, inklusive då intervjun från 2001 som gjordes av Anja Thorkelsson plus Ulf Elfvings hemma-hos från 2011 och Hanna Hellquist (Morgonpasset) från 2013 och där Manuel Knight på bilden flinande håller upp den stulna coinen. Vi Groundhogs ropar aldrig på censur, men om SR skulle radera allt man har om Manuel Knight, så skulle det vara en välkommen och direkt klimatförbättrande åtgärd och som vi absolut skulle applådera.

@SR-ledningen: Ni har valt att inte svara oss när vi i kontakt med er uppvisat bevis för att Manuel Knight är en bedragare och det kan vi leva med. Fast nu vill vi att ni tar kontakt med Michael (Mike) Czarnecki och förklarar varför ni fortsätter att parasitera på hans coin genom att ni låter Manuel Knight stå och stoltsera med sitt kap. Kontakta Mike, eller avgå hela ledningen!

Tack på förhand!