Email: groundhogswe@gmail.com

torsdag 4 februari 2016

Don Shipley -det namnet borde få Manuel Knight att bli darrig och sömnlös. Fast med den läggning som Manuel Knight har, så bekommer det nog inte honom särskilt mycket att bli bespottad av folk och organisationer i USA. Manuel Knight kommer aldrig att bättra sig

Don Shipley är en pensionerad Navy SEAL som vigt sitt liv åt att med sin fru Diane fara runt i USA och inför rullande kameror konfrontera Navy SEAL-bedragare. Don har utbildat Navy SEAL:are och har ett digert digitalt register rörande varenda Navy SEAL och han kan därför med fakta i hand, offentligt dra ner brallorna på alla dessa hundratals bedragare som finns runtom i USA.

Don Shipley lägger upp konfrontationer (läs: brallneddragningar) på YouTube, så att hela världen kan få se dessa 'stolen valor'-bedragare bli avslöjade. Don älskar att showa och har skapat en sorts underhållning av att visa när han demaskerar 'posers'. Här går att läsa om honom: https://en.wikipedia.org/wiki/Don_Shipley_%28Navy_SEAL%29

Manuel Knight har, vad vi vet, inte utgett sig för att vara Navy SEAL, för annars hade vi lämnat över uppgifter om Manuel Knight till Don Shipley och vi hade i så fall också med glädje stått för kostnaderna för att få Don att komma över till Sverige och ringa på hos Manuel Knight på Golfbanevägen 50 i Hovås. Att inför registrerande kameror få se Don ”call Manuel Knight out” och det i dubbel bemärkelse, det hade då varit värt varenda krona, vi lovar!

Don Shipley har exakt samma uppfattning som vi, vad gäller nyttan av Google och han har en devis som kunde varit vår: ”Google is your best friend!” Så om vi Groundhogs någonsin får de där flotta lokalerna vi vissa dagar drömmer om, så skall vi se till att på byggnaden få upp en neonskylt med den texten ovanför vår logga på fasaden.

 Det här klippet är ca 10' långt och visar hur Don arbetar (Vi beklagar att klippet har tagits bort av Youtube efter att vi lade upp den här artikeln):


Vid 5' 30'' säger Don så här om folk likt Manuel Knight: ”Remember -they are manipulators!”

Folk och Försvar brukar varje januari ha sin Rikskonferens i Sälen. Med tanke på hur Manuel Knight i december 2008 nästlade sig in hos Markstridskrafterna i Skövde, så är vi förvånade över att vi inte fann Manuel Knights namn bland de ca 350 inbjudna gästerna. Han kunde väl ha åberopat att han passade så bra där i Sälen (eng: seal) och åtminstone för en helg utnämnt sig till SEAL? Missade han chansen, eller börjar han inse att hans påstådda Bronze Star nu börjar slockna?