Email: groundhogswe@gmail.com

fredag 12 februari 2016

Blossom Tainton blev grundlurad av Manuel Knight! Släppte en DVD med tips från denne falske psykolog!

Ja, man vet inte om man skall skratta eller gråta -ett tillstånd som ofta uppstår när man följer i Manuel Knights bedragarfotspår. Han lurar skjortan av folk han möter och efteråt så känner sig hans offer generade över att ha gått på hans sagor och vill därför tona ned vad de råkat ut för: En amerikansk, falsk psykolog.

Det visar sig att det finns två stycken amerikanska, falska psykologer samtidigt verksamma i Konungariket Sverige -är inte det märkligt? Vi kommer att inom kort titta närmare på Manuel Knights ”kollega”, men i denna artikel skall vi ägna oss åt Blossom Tainton. Känd från TV. Typ.

Pan Vision har gett ut en serie benämnd 'feel good' och där möter vi Blossom Tainton när hon skall ge tips om hur man utvecklar sin karriär. Till sin hjälp har hon tagit in Hanna Valdevi, en livs- och karriärcoach och dessutom Manuel Knight, som i baksidestexten presenteras som ”psykolog och organisationskonsult”, men i filmen står han också som ”F d Elitsoldat”




Skitsnackaren Manuel Knight drar sin vanliga BS och Hanna Valdevi sitter svalt bredvid. Ja, vad skall hon göra? Hon ger tipset om att alltid googla folk du kan tvingas göra dig beroende av, t ex som arbetsgivare när en person söker anställning och vice versa. Hanna Valdevi ser så reserverad ut i förhållande till Manuel Knight, så vi tror att hon kan ha anat att han är en bluff. Hursomhelst, så tog vi kontakt med Hanna Valdevi och berättade om Manuel Knight och hans bedrägerier och vi passade samtidigt på att hylla henne, för hon kommer med hands-on-förslag i denna film, medan Manuel Knight som vanligt kör sitt mumbo-jumbo.

Blossom Tainton finns liksom Manuel Knight inom talarbranschen. Vi säger: Lita inte på talarbranschen. Lita inte på Blossom Tainton. 

Lita framförallt inte på Manuel Knight, aldrig någonsin!