Email: groundhogswe@gmail.com

torsdag 28 januari 2016

Svensk äkta amerikansk Special Forces-soldat avslöjar Manuel Knights bedrägeri med den 'challenge coin' som denne uppvisar på Sveriges Radios hemsida!

Det handlar om att Manuel Knight i ett inslag SR P3 Morgonpasset i oktober 2013 håller upp en 'coin' -ett sorts mynt som skall tjäna som bevis för att man tillhör eller ha tillhört de amerikanska elittrupperna. Så här ser det ut på bild och notera gärna Manuel Knights självbelåtna flin: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2024&artikel=5669139
Där står Manuel Knight och visar upp en coin han knyckt av en äkta Special Forces!

Den som är den rättmätige ägaren reagerade över att få se den coin han fått av sin far visas upp av en person som inte har rätt att förfoga över den och han skrev därför på hemsidan tillhörande organisationen 'This Ain't Hell' i USA. Så här ser det ut (det skrevs den 20 december 2015):

”He has a coin because I gave it to him. That's a first group coin my father gave me who was in sf. I was in sf and coined him after listening to one of his speeches a couple of years back. He owes me a beer.”
Det där hittar man på: http://thisainthell.us/blog/?p=62177

Samme skribent skriver nästa dag under Comments på plats #39 följande:
”If you want to know where he got the coin from just ask me. I took him at his word after listening to one of his speeches which was pretty good. Afterwards I talked to him briefly and then I coined checked him which we used to do to each other when I was in SF. He naturally didn’t have one and asked if we still did that. I gave him the coin which is a 1st group coin my father gave me who was SF since JFK authorized the wearing of green berets. I’m in Texas now and have people checking him out just for sure. Since he still owes me a beer and probably my coin. Email me at NN@XX.se I live in Sweden.”
imagebam.com

Ja, vad skall man säga om Manuel Knight? En så satans otrevlig militär parasit och bedragare och som dessutom också visat sig vara en simpel tjuv, det tror vi aldrig vi har varit med om. Finns inga ord för att beskriva en person som honom!

Det verkar som att Manuel Knight hävdar att han inte har kvar den coin han fick till låns, utan han påstår att den har försvunnit för honom. Vi Groundhogs har vår alldeles egna teori vad gäller vart denna coin har tagit vägen, för precis som kommentatorn (läs: ägaren) skriver, så händer det att man lämnar över coin och liknande utmärkelser till en son. Manuel Knight har ju sonen Jeremy (f 94) och vi gissar att Manuel stolt och skrytsamt lämnat över denna coin till Jeremy. Det är precis så genomruttet han i andra sammanhang har agerat och därför finns antagligen denna coin i Jeremys pojkrum på Golfbanevägen 50 i Hovås.

@Jeremy Knight: Det är inte ditt fel att din pappa är en militär bedragare och en alltigenom usel människa och som förmodligen ljugit för dig och dina syskon under hela er uppväxt. Han är lika omdömeslös som han är hänsynslös och vi har därför i en annan artikel föreslagit din syster Jennifer att komma över till oss för att vara oss behjälpliga med information om Pappa och hans båda bolag. Här länk till den artikeln: http://manuelknight.blogspot.se/2016/01/insag-inte-manuel-knight-det-oansvariga.html
 
Nu är ju du själv med i styrelsen för Manuel Knight Academy, så du är ju på ett helt annat sätt än din syster delaktig i vad det här bolaget ägnar sig åt. Din narkotikabrottslighet är ju inte direkt knutet till bolaget, så den kopplingen försöker vi inte göra, men bara det att Pappa låter dig och som är dömd för knark, vara med att fatta beslut rörande verksamheten ser ju illa ut. Du har ju också vid upprepade tillfällen och i olika sammanhang representerat MKA, vilket ser illa ut när man vet om ditt missbruk. Lämna knarket. Lämna MKA. Kom till oss. Där har du tre uppmaningar du bör följa.