Email: groundhogswe@gmail.com

måndag 23 november 2015

Vi hoppas att PET, den danska säkerhetspolisen, gör ett bättre jobb än den svenska och därför granskar Manuel Knight i sömmarna! Är han en internationell säkerhetsrisk?


Danmarks Dronning Margrethes adjutant Kim Kristensen, tidigare ansvarig för de danska styrkorna i Afghanistan, tvingas ofrivilligt att ”umgås” med den ökände militärbedragaren Manuel Knight. Vi kan inte tysta bara se på, när Manuel Knight snart indirekt tar sig närmare det danska hovet.

Det är i Sverige svårt att föreställa sig hur enormt populär och hyllad Kim Kristensen är i Danmark och inom NATO. Han var arméöverste och under flera år stationerad i Afghanistan. Han är synnerligen rikt dekorerad och till skillnad från Manuel Knight, så är det med riktiga medaljer och som han gjort sig förtjänt av. Se här en Wikipedia-presentation av honom:https://da.wikipedia.org/wiki/Kim_Kristensen_%28ceremonimester%29

Läs gärna vad Berlingske skrev i juni 2012:

Vad är det som gör att vi känner att vi nu måste slå larm?
-Jo, vi har med bestörtning tagit del av de vidriga attackerna i Paris förra fredagen och vi har också noga följt hur svenska SÄPO totalt misslyckades att bedöma hotbilden i Boliden. Se länk till DN:http://www.dn.se/nyheter/nagot-har-gatt-snett-inom-sapo/

Det är nog mycket som gått snett inom svensk polis och kanske då särskilt inom SÄPO. Den här gången var det ”falskt alarm”, d v s man felbedömde riskerna i en för allmänheten turlig riktning. Men vi undrar litet över de gånger som SÄPO inte lyckas identifiera personer som lever med dubbla konton vad gäller deras CV:n. Den svenska militära underrättelseorganisationen MUST, har ju missat Manuel Knight och han släpptes år 2009 in att i Skövde ”föreläsa” för de svenska Markstridskrafterna, en i vårt tycke mycket allvarlig miss i militärens förebyggande säkerhetsarbete! Se vår artikel: http://manuelknight.blogspot.se/2015/11/forre-obn-avslojade-att-sverige-bara.html

Orsaken till att vi på det här viset höjer vår varningsflagga och manar PET till extra vaksamhet, det är att vi fått tips om att det är tänkt att Kim Kristensen och Manuel Knight skall föreläsa i Danmark. Vardera skall hålla två föreläsningar, Kim Kristensen i september 2016 och Manuel Knight i november 2016. Det är en dansk organisation som olyckligtvis och som man säger, råkat få in en katt bland hermelinerna, nämligen bedragaren Manuel Knight, en person som Kim Kristensen inte kan vara tillfreds med att dela scenen med, må vara inte samtidigt, men ändå.
Manuel Knight påstår att han deltagit i tre (ibland: fyra) krig och varit krigsfånge hos irakierna och ha tillhört en speciell och ytterst hemlig gisslanbefriarorganisation med nattlig verksamhet i Europa(!), men allt är bara bluff! Mannen är en militär mytoman. Detta har vi bevisat. Vi har också bevisat att hans påståenden om att vara psykolog (ibland: militärpsykolog) bara är bluff.

Vi tog för en tid sedan kontakt med den danska organisationen som ämnar anlita Kim Kristensen, en riktig veteran, samtidigt som de totalt missat att kolla upp Manuel Knight, utan bara förlitat sig på vad han själv sagt om sin bakgrund. Förmodligen vill det danska hovet, när man där får kännedom om att deras ceremonimästare är på väg att blandas ihop med en bedragare och detta på grund av bristande kontroll, kraftigt signalera att det inte går för sig att på det här viset och i dessa tider nonchalera ett kritiskt tänkande och bara ta en bedragares ord för sanning.
Manuel Knight är en fullständigt opålitlig och dessutom en mycket farlig person att ha att göra med. Vi vill inte ens tänka på vad som skulle kunna ske om han skulle få möjlighet att snacka sig in hos Kim Kristensen och den vägen be om ett sammanträffande med Dronningen av Danmark. Nu tror vi i och för sig, att både Kim Kristensen och Dronning Margrethe är klokare än att vilja umgås med en internationellt verksam svindlare, men den här gynnaren är en slipad och manipulativ person och bör därför hållas långt borta från maktens folk.
Vi vill bestämt varna Danmark för Manuel Knight -och vi gör det baserat på allt det material vi har grävt fram.