Email: groundhogswe@gmail.com

fredag 20 november 2015

Manuel Knight ljuger inte bara om det militära eller om att vara psykolog utan också om hela släkten! Är någon förvånad?

Idag tänker vi presentera på vilken nivå Manuel Knight ljuger. Han ljuger om precis allt, det enda man kan veta är sant, är hans födelsedatum. Nedanstående kommer visa en av hans föreläsningar som tar upp Manuel Knights påstådda möte med hela släkten Eriksson -men inte ett enda ord är sant! 



Det 4:44 långa klippet kan ses som ett exempel på hur Manuel Knight under sina föreläsningar ofta använder sig av sin familj och släkt som exempel med humoristiska undertoner. Men problemet är att inte ens dessa roliga presentationer är ens nära sanningen. En ståuppkomiker är möjligen mer ärlig i sina komiska skildringar sin upplevda verklighet, men då är det också pur komedi. Manuel Knight påstås vara en organisationskonsult och "föreläser" om hur man blir mer effektiv som ledare alternativt medarbetare, men Manuel Knight saknar egentligen all kompetens och som vanligt hittar han på allt eftersom eller så betalar han någon i sin stab att läsa på om ämnet och förbereda hans föreläsningar. 

Här träffar, enligt Manuel Knights lögnaktiga version av verkligheten, han en kvinna på färjan från Tyskland till Sverige när han skall flytta hit. De diskuterar enligt storljugaren Manuel Knight användbara svenska ord och uttryck. Något som föreslås är uttrycket: "Är du förvånad?". Han möts av Anne Knight, då Eriksson, när han stiger av båten och hon skall ha varit sexigt klädd och Manuel Knight påstår att han blev alldeles till sig när de skall åka hem till hennes lägenhet, "Welcome to Sweden!" sade hon, vilket implicerar att det var första gången han kom hit, men det finns många olika versioner av det här påstådda första besöket Sverige. 

När de är på väg upp för trappan, så påstår Manuel Knight att han tror det skall bli sex och han börjar öppna skjortan och tar av sig en sko. Anne visar på sin lägenhet och de går in varefter Anne högt utbrister "Manuel!!!!!" och hela hennes familj skall varit där för att överraska honom. Familjen stod och stirrade på honom och enligt Manuel Knight svalde svärfar sin jätteprilla, systern började blöda näsblod och Manuel Knight, som enligt hans bedrägliga historier, påstod sig vara Special Forces och höll sig lugn och tränats i att först identifiera ledaren för en grupp. Gruppens ledare var enligt Manuel Knight mamman Kristina Eriksson, hans blivande,svärmor. Han gick fram till henne och presenterade sig och sade: "HEJ! Är du förvånad?". Manuel Knights falska historia går vidare ut på att svärmor svarar genom att titta på Anne och säger: "Fy, fan vad flummigt! Vad har du dragit hit?". 

Via en källa i den Knight-Erikssonska klanen, så vet vi att ovanstående bara är Manuel Knights vanliga falsarier. 

Vi i grävargruppen kan ge en annan, men sann bild av den familj som Manuel Knight så småningom kom att gifta in sig i. Vi tar det på det här viset:

Ledaren för den Erikssonska familjegruppen skulle alltså ha varit mamman, d v s Manuel Knights blivande svärmor, d v s Kristina Eriksson. Vem är då denna människa som han utmålar som en ledargestalt? Det är en anorektisk och trasig och otrygg kvinna med Norrlandsbakgrund, född 1944 och som innan hon fyllt 25 hade blivit trebarnsmamma. Hennes adolescens kom av sig och på den vägen är det. Hon tror hon är ungdomlig.
Under 90-talet hade hon fått upp ögonen för ”semesterparadiset” Gambia som resmål och likt många andra tanter, så torskade även Kristina ordentligt och det stod inte länge på förrän hon blivit jättekär i en pojke där nere. Han kallade sig Adama Diarra och var egentligen från Elfenbenskusten. Att han var närmare 15 år yngre än hennes yngsta barn såg hon inte som ett problem, utan bara som en bonus. Paret gifte sig jätteromantiskt i Afrika år 2000 och samma år togs han hit till Sverige. De ämnade leva på att importera trummor från Afrika, tala om flum. Samma år började han grovt misshandla Kristina och han dömdes år 2001 till fängelse för grov kvinnofridskränkning, men han utvisades inte. Istället flydde då Kristina till Blekinge och Adama Diarra fick å sin sida snabbt tag på en ny kvinna, en tvåbarnsmamma med vilken han fick en son. Inför ögonen på den femårige sonen sparkade Adama Diarra år 2010 ihjäl mamman och dumpade kroppen i ett skogsparti. Allt detta hände nere i Göteborg. Inget av detta hade hänt om inte Kristina Eriksson från första början hade tagit hit mördarpojken.
Så frågan är hur mycket till ledare vi ser hos Kristina Eriksson: Nu sitter hon gömd i Fågelmara i ett hus som Manuel Knight påstår att han köpt till henne. Köpt ja, men inte fick svärmor huset; hon får bo där på nåder för det är Manuel Knight som äger det. Kristina Eriksson är allmänt folkrädd och extra rädd för Adama Diarra och andra hemska monster ur det förflutna.

I sin lögnaktiga beskrivning (precis allt är påhittat!), så påstår Manuel Knight att hela Annes familj vid tillfället var samlad. Men han nämner inte ens mellanbarnet Peter och som av sin storasyster har beskrivits som familjen Erikssons svarta får. Peter, som är så besviken på sin uppväxt och på sin mamma, så att han gett sig på och misshandlat henne. Peter, som tydligen lär ha samma typ av aggressionsproblematik och bristande impulskontroll som Manuel Knight. Peter som plågades av sin tunnhårighet så att han gjorde hårtransplantation, något som storasystern Katarina med elak hånfullhet skvallrar om till alla som vill lyssna. Hon visar alltså på många olika sätt ett stort mått av förakt för sin lillebror, en lillebror som under sin uppväxt inte hade någon bra kontakt med sin pappa. Barn utan god kontakt med båda sina föräldrar brukar ofta drabbas av dåligt mående.

Barnen Eriksson hade/har en pappa, Christer Eriksson och det var han som påstods ha svalt snuset när han fick se vad dottern Anne hade släpat hem från Tyskland. Under en lång följd av år var han en frånvarande pappa. Under en lång följd av år var han representant för takmaterialfirman Mataki. Under en lång följd av år hade denne pappa sina oskattade, väl dolda miljoner undanstoppade på utländska bankkonton, bl a hos Credit Lyonnais. När Peter en dag tog kontakt med sin pappa och ville prata om sin uppväxt och om att han mådde väldigt dåligt, så säger pappa Christer till sin son, att han kunde gå och hoppa från Älvsborgsbron. Det är vad vi förstår, en bro som många livströtta väljer som en sista utväg. Det var pappans cyniska rekommendation till den son som han under alla år hade försummat.

Av tidigare blogginlägg har redan framgått att Anne idag är en girig och hänsynslös affärskvinna, men det är inga nyheter. Dagen till ära vill vi ge en bild ur det förflutna: När hennes storasyster Katarina under sin fattiga studietid behövde låna pengar till en tågbiljett till Jönköping och undrade om Anne kunde låna henne nån hundralapp, så sade Anne att hon inte hade några pengar att låna ut. Hon hade själv inga pengar, tyvärr. Inte en krona. Det där var dock inte riktigt sant: Katarina hade snokat bland Annes tillhörigheter och sett att hon hade över 50 000 på en bankbok. Men inte en enda krona att låna ut, nej?
En snål lillasyster. En snokande storasyster. Där har vi systrarna Eriksson i ett nötskal.

Hur är det då med Annes storasyster Katarina, hon som enligt Manuel Knight drabbades av näsblod när hon fick se honom komma in i sällskap med Anne? Var det så de första gången möttes? -Nej, som vanligt bara ljug från Manuel Knight! Enligt vår källa så möttes Katarina och Manuel första gången i Jönköping när Katarina år 1994 avlade skjuksysterexamen där. Katarina föraktar både sin mor och sin lillasyster och lär avsky Manuel Knight som pesten och detta skall bero på att hon vet att han bara ljuger om allting. Det är Katarina som varit den som spritt uppgifter om både honom och om sin familj och som medförde att en av våra uppgiftslämnare ursprungligen fick väderkorn på bedragaren Manuel Knight. Att samma Katarina nu och utan att skämmas, sitter med i det Knight-Erikssonska kotteriet, visar på hennes dubbelmoral.

Utan Katarina Erikssons långvariga och systematiska skvallrande, så hade vår granskning av Manuel Knight aldrig påbörjats. Hennes tidiga och då helt korrekta bedömning av Manuel Knight som varande en bedragare, baserades till stor del på allt som lillasystern Anne i förtroende berättat för henne. Så kan det gå.


PS: Vi säger inte mer än att det här klippet och vilket är på ca 6 min, på redan de första 3 minuterna har serverat det vi vill påminna om. Look. See. En äkta psykolog. En med examen.