Email: groundhogswe@gmail.com

fredag 27 november 2015

Manuel Knight försöker lura svenska folket och svensk media genom att visa upp helt fel Special Forces Coin! Tyvärr gick bl a Sveriges Radio och SVT på bedrägeriet.


I Sveriges Radios program Morgonpasset onsdag 9 oktober 2013 visade Manuel Knight upp ett så kallat Challenge Coin som ett sorts bevis för att han skulle ha varit med i amerikanska Special Forces, men han visade upp ett Challenge Coin för fel enhet!

Bilder (klicka på länkarna):


Bilden ovan är från Morgonpassets hemsida och Manuel Knight påstod att man får ett sådant mynt om man är en Special Forces Operative. Ja, det stämmer man får ett s k Challenge Coin när man är medlem i Special Forces. Men det är inte helt lätt att bli antagen för att utbildas till en Special Forces Operative, men det finns ett enklare sätt att komma över ett sånt åtråvärt mynt: Det är busenkelt att köpa ett sådant på ebay, på tradera eller på andra ställen på Internet för 150-400 kr.

Det som Groundhogs omedelbart noterade när vi påbörjade vår granskning av Manuel Knigts medverkan i Morgonpasset, det är att det mynt han visar upp är från fel Special Forces-enhet!

Det mynt han visar upp representerar 1st Special Forces 1st Airborne Group, en Special Forces avdelning tillhörande det operativa fältet som amerikanska försvaret kallar för PACOM (Pacific Command), d v s den Special Forces-avdelning vars operativa område är Stilla Havet och länderna däri och runt omkring. Den enheten var stationerad och är fortfarande stationerad i Japan. Att Manuel Knight inte förstår detta när han visar upp sitt mynt, visar hur nonchalant han är rörande Special Forces och hur han iskallt utgår från att programledarna och tittarna inte förstår detta. Fast det är möjligt att Manuel Knight är så korkad, så han inte vet skillnaden mellan de olika förbanden resp var i världen de är stationerade.

Manuel Knight påstår att han var stationerad i Tyskland och ingick i 10th Special Forces 1st Airborne Group, en grupp tillhörande CENTCOM (Central Command). Manuel Knight har aldrig varit en Special Forces Operative, utan han ljuger som vanligt. Det intressanta i sammanhanget är själva myntet och dess utseende, för hade han visat korrekt Challenge Coin från enheten han falskeligen påstår sig ha tillhört, då skulle det sett ut så här:

För en bild på hur det skall se ut klicka på länken nedan:
Detta Challenge Coin-mynt finns att köpa på olika Internet-siter och kan enkelt införskaffas av vem som helst. Att Manuel Knight råkade köpa mynt tillhörande fel enhet är synnerligen inkompetent . Kanske har han knyckt det av någon? Vanligtvis, men inte alltid, brukar de äkta mynten graveras med innehavarens namn och annan personlig information på baksidan på den del som ser ut som en pergamentrulle.

Detta må vara lite insnöat och för militära entusiaster, men är likväl ett talande bevis för Manuel Knights bedrägeri. Ett bedrägeri som sänts över hela Sverige i både tv och radio. Man kan inte köpa sig till erfarenhet och amerikanska armén håller nästan nördigt noga reda på sitt folk och för därför upp alla genomgångna utbildningar och utmärkelser m m på särskilda kartotekskort. Dessa benämns 'DD Form-214'. Sådana formulär är mycket avslöjande och var det enda som krävdes för att vi, med 100%-ig reliabilitet, kunde avslöja Manuel Knights militära bedrägeri. Med hjälp av en amerikansk organisation som grävde fram kartotekskortet rörande honom åt oss, så gjorde vi klart för alla att Manuel Knight är en bluff rakt igenom. Att han är en moraliskt genomrutten, tidigare pansarsoldat i US Army -en nobody, men som parasiterar på andra soldaters insatser -ja, den genomruttenheten har han lyckats visa på alldeles egen hand! Här är en länk till en av de amerikanska organisationer vi samarbetade med för att få fram fakta om Manuel Knight: http://thisainthell.us/blog/?p=62177

Se f ö vårt inlägg: http://manuelknight.blogspot.com/2015/11/har-ar-beviset-for-att-manuel-knights.html

Fotnot: En av de kvinnliga programledarna är Hanna Hellquist. Det är en krönikör/författare som många personer stör sig på. HH uttalar sig ofta svepande kritiskt och raljant om män. I det här inslaget sitter hon och piffar till håret och åmar och kråmar sig inför Manuel Knight och hon sväljer precis allt han serverar henne. Det är inte utan att delar av vår grävargrupp garvar rått och högt åt henne när man ser hur hon sitter och gör bort sig och blir bortgjord, men utan att hon själv inser det -förrän nu..